In elk huis zijn er verloren ruimtes, hoeken die niet optimaal gebruikt worden! Waarom verandert u ze niet in een mooie en nuttige decoratiehoek? Ontdek de selectie van Alterego Design om op een slimme manier gebruik te maken van de verborgen hoeken in uw interieur!
Richt uw decoratiehoek in!

Richt uw hal in met Alterego Design

Geef toe, er is altijd minstens één verborgen hoek in huis waarmee u niet goed weet wat aan te vangen. Uiteindelijk kiest u voor een fotokader, een spiegel, een vaas, een lamp... Maar u bent nooit tevreden over het eindresultaat! Wij hebben de oplossing. Er is altijd een manier om maximaal te profiteren van de ruimte in een kamer. In een hal, maar ook in uw woonkamer of keuken, is een decoratiehoek altijd mooi. Richt bijvoorbeeld een leeshoek in in uw hal of een bar in uw woonkamer. Ideeën genoeg! Laat u inspireren en ontdek onze selectie meubelen waarmee u de kleinste hoeken van uw interieur kunt aankleden!

Richt uw decoratiehoek in met Alterego - Lamp
Interieuredecoratie van leeshoek - Zetels Interieuredecoratie van leeshoek - Bijzettafels


Alterego selectie van uw decoratiehoek meubilair

Decoratiehoek meubilair - Ronde bijzettafel BISTRO Decoratiehoek meubilair - Eivormige zetel COCOON Decoratiehoek meubilair - Bolvormige zetel SPHERA Decoratiehoek meubilair - Design bijzettafel KOMA Decoratiehoek meubilair - Design hanglamp SNOWY Decoratiehoek meubilair - Lamp FIVE BOWS Decoratiehoek meubilair - Draaibare zetel MAESTRO Decoratiehoek meubilair - Reuzenpoef PILO


De Alterego selectie bekijkenDelen :