Design tafels - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Maar het onthult de niet te missen trends van dit moment. Deze maand stelt Alterego u de beste verkopende design tafels voor. In deze categorie bevinden zich echter producten met verschillende functies. Daarom geven we een dubbele top 5: de eettafels en de lage tafels.





5) Uitschuifbare lage tafel TWIST

Een lage tafel vol vernuft!

Uitschuifbare lage tafel TWIST - Alterego Design

Haar troef? Ze is uitschuifbaar! De lage salontafel TWIST bestaat immers uit 2 delen. Wanneer u de eerste tafel op wieltjes verschuift, komt er een tweede, iets kleiner gedeelte tevoorschijn. Een elementair maar handig systeem! U kunt er uw kranten uit het zicht neerleggen of een decoratieobject op plaatsen!



4) Zwarte bijzettafel KOMA

Een apart maar geslaagd ontwerp.

Zwarte bijzettafel KOMA - Alterego Design

De zwarte bijzettafel KOMA verleidt iedereen door haar originele ontwerp! Ze bestaat uit een glazen tafelblad en een voet in de vorm van een komma. Een aardig tafeltje dat uw interieur zal opfleuren met een authentieke moderne toets.



3) Lage tafel met wieltjes DONA

Een tafel met veel bewegingsvrijheid

Lage tafel met wieltjes DONA - Alterego Design

U kunt de lage tafel met wieltjes DONA indien nodig in het hele huis verplaatsen! Het ontwerp is eerder banaal, maar de tafel zal u bekoren omdat ze zo praktisch is. Bovendien zijn de wieltjes voorzien van een remsysteem zodat u de tafel kunt vastzetten voor een perfect evenwicht zodra ze haar definitieve plaats heeft gevonden!



2) Opbergkubus KUBIC

Combineren maar!

Opbergkubus KUBIC - Alterego Design

Het klopt dat één kubus u niet noodzakelijk veel mogelijkheden geeft! Maar als u verschillende opbergkubussen KUBIC combineert, krijgt u oneindig veel manieren om uw eigen opbergruimte te creëren! Het resultaat is persoonlijk en design. En het deco-effect is absoluut fantastisch!



5) Tafel XTEND uit notenboomhout

Ze maakt indruk door haar afmetingen!

Tafel XTEND uit notenboomhout - Alterego Design

De eettafel XTEND beschikt over een mechanisme en 2 verlengstukken van 50 cm waarmee u de tafel kunt verlengen tot 2,70 m! Een ingenieus systeem en afmetingen die zowel particulieren als professionals zullen bevallen. Voor die laatsten is dit een ideale gelegenheid om zich een mooie, grote vergadertafel aan te schaffen.



4) Ronde tafel VEGA

Mooie ronde vormen!

Ronde tafel VEGA - Alterego Design

De enige ronde tafel in het klassement! De eettafel VEGA staat in deze top 5 omdat ze alles heeft om te behagen. Het blad in gezandstraald glas en de centrale voet in glasvezel zorgen voor een decoratief product in een Scandinavische stijl waarvoor iedereen wegsmelt! Bovendien is deze tafel heel sterk dankzij het tafelblad uit gehard glas.



3) Witte tafel KUIK voor binnen/buiten

Een mooi compromis!

Witte tafel KUIK voor binnen/buiten - Alterego Design

De witte tafel KUIK heeft een zeer eenvoudig ontwerp maar is heel stevig! Deze tafel is volledig uit kunststof gemaakt en bestand tegen temperatuurverschillen en schokken. Bovendien is ze buitengewoon onderhoudsvriendelijk. Daardoor kan dit product zowel binnen als buiten worden gebruikt. De prijs is bovendien vrij laag.



2) Donkergrijze terrastafel CANTINA

Voor de PRO's.

Donkergrijze terrastafel CANTINA - Alterego Design

De tafel CANTINA heeft alle eigenschappen die nodig zijn voor het terras van een café of een andere HORECA-zaak. Ze biedt plaats aan 2 tot 4 personen en is gemaakt uit hars. Daardoor is ze stevig en gemakkelijk te onderhouden. Kortom, ze heeft alles om in de smaak te vallen van professionals!



AND THE WINNER IS ...


1) Lage witte tafel voor binnen/buiten MARTO

Het perfecte hulpje!

Lage witte tafel voor binnen/buiten MARTO - Alterego Design

Licht, gemakkelijk te onderhouden, modern, ... De lage tafel MARTO is voor professionals en particulieren een grote troef voor het interieur, maar ze is vooral zeer praktisch. Dankzij haar structuur in zeer stevige kunststof is deze tafel zeer efficiënt. Zowel binnen als buiten zult u uw gasten kunnen ontvangen zoals het hoort! De rechtlijnige look is zeer modern en ideaal om bijvoorbeeld een loungehoek in te richten.

1) Eettafel TITAN

Gewoon perfect.

Eettafel TITAN - Alterego Design

Dit is dé design eettafel die u nodig hebt voor uw salon! Een Scandinavische look waar iedereen voor valt en die past bij elke decoratiestijl. Bovendien is de tafel niet alleen heel mooi, maar ook heel sterk en praktisch. De eettafel TITAN beschikt over 2 verlengstukken van elk 40 cm waardoor er gemakkelijk tot 10 personen rond de tafel kunnen plaatsnemen. Meer kunt u niet vragen!




Delen :