Design tapijten - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Het laat de trendy producten zien die u absoluut moet hebben. Deze maand de top 5 van de design tapijten. Kleed uw vloeren aan met de kleuren en warmte van Alterego!





Design Tapijt  MANIAK - Alterego Design

5) Tapijt MANIAK

Compleet psychedelisch!

Het design tapijt MANIAK is in zijn geheel vrij eenvoudig. Het is zwart met witte spiraalvormige lijnen en zorgt voor een vleugje discrete elegantie in een woonkamer of eetkamer! Bovendien is dit tapijt, zoals alle tapijten in ons assortiment, heel gemakkelijk te onderhouden dankzij de waterafstotende, antistatische en antibacteriële behandeling.



Design tapijt VINTAGE in de kleuren van de Union Jack vlag - Alterego Design

4) Tapijt VINTAGE

De Union Jack in uw interieur

DAARMEE IS ALLES GEZEGD!!! Ons tapijt VINTAGE in de kleuren van de Engelse vlag brengt onvermijdelijk een "SO BRITISH" design in uw interieur. De verbleekte kleuren geven het tapijt ook een heel mooi retro effect. Dit tapijt staat garant voor een zeer trendy vintage en Engelse look!



Tapijt MAMA met verschillende motieven van Engeland - Alterego Design

3) Tapijt MAMA

Souvenirs uit Engeland!

De Engelse stijl wordt duidelijk erg gewaardeerd. Op de derde plaats in onze top 5 staat het tapijt MAMA. Het wordt gekenmerkt door verschillende motieven die naar het mooie Engeland verwijzen. De vlag Union Jack, een koninklijke wachter, een bulldog (een Engelse natuurlijk!) en een mini. Alle elementen zijn aanwezig om een stukje Engeland in uw interieur te brengen!



Design tapijt STAR voor de kamer van de kinderen - Alterego Design

2) Tapijt STAR

Laat uw kinderen de sterren zien!

Het design tapijt STAR heeft een eenvoudig motief: een witte ster op een grijze achtergrond. Het past dus perfect in een kinderkamer maar ook in een woonkamer met een vrij jong interieur!



AND THE WINNER IS ...


Hoogpolig grijs design tapijt CAVA - Alterego Design

1) Tapijt CAVA grijs 160/230

Warmte en gezelligheid.

Ons assortiment CAVA-tapijten staat ontegensprekelijk op de hoogste podiumplaats. Dit hoogpolig tapijt is ideaal voor onder een salontafel of eettafel, en brengt veel warmte en zachtheid in de kamer. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, maar het formaat 160/230 cm wordt het meest verkocht.




Delen :