Sinterklaas met Alterego Design

Dit weekend vieren we Sinterklaas. Naar aanleiding hiervan kleurt Alterego rood! Het rood van de meubelen die wij aanbieden in onze verschillende meubelcollecties. Hier vindt u een selectie van onze mooiste rode producten!




Rode barkruk NEMO - Alterego Design

Rode barkruk NEMO

De rode barkruk NEMO past heel mooi in een moderne keuken. Geef uw volledig wit interieur een vleugje kleur! Bovendien is deze kruk dankzij haar hoge rugleuning en verstelbare zitting comfortabel genoeg om uw vrienden uit te nodigen voor een brunch rond de keukenbar!



Rode bijzetpoef EASY - Alterego Design

Rode bijzetpoef EASY

Zoekt u een cadeau voor uw kind dat gemakkelijk op te bergen is? De rode bijzetpoef EASY zal niet alleen uw kinderen, maar ook uw interieur plezier doen! Met zijn kubieke vormen en opvallende kleur zal dit design element in uw interieur de aandacht trekken. En u hoeft niet meer op zoek te gaan naar opbergruimte!



Rood-zwarte fauteuil KOK - Alterego Design

Rood-zwarte fauteuil KOK

Een fauteuil waarop zelfs de troon van Sinterklaas jaloers is! De rood-zwarte fauteuil KOK heeft een vintage look die niemand onberoerd laat. Als decoratie-element in een hoek van de kamer of als fauteuil in uw woonkamer... aan u de keuze. Een luxe die niet alle fauteuils gegund is!



Rood beeld WISE - Alterego Design

Rood beeld WISE

En wat te zeggen van het decoratieve, rode beeld WISE? Allereerst stelt het een hurkende atleet voor. Het ademt respect en mededogen! Daarnaast is dit beeld een schitterend decoratieobject dat uw interieur een moderne toets geeft!



Rode stoel ELIZA - Alterego Design

Rode stoel ELIZA

Een barokke stijl, modern materiaal en een warme kleur zorgen voor een opmerkelijk resultaat! De rode stoel ELIZA is een echt design juweeltje. De originele stijl garandeert een eigentijdse look in uw interieur... en zelfs buiten! In de keuken, in de woonkamer of in de tuin... deze stoel blijft niet onopgemerkt!




Een fijne Sinterklaas aan iedereen met Alterego.




Delen :