Design fauteuils - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Het laat de trendy producten zien die u niet mag missen. Deze maand een top 5 die zelfs de grootste weifelaars onder u zal overtuigen. Ontdek de Alterego Design fauteuils die door onze klanten het meest worden gewaardeerd.





Zwarte en rode draaibare fauteuil SPACE - Alterego Design

5) Zwarte en rode draaibare fauteuil SPACE

Een ruimtelijk ontwerp!

De vormen van deze 360° draaibare fauteuil geven hem een zeer futuristische look! De fauteuil SPACE zou niet misstaan in een ruimteveer. Bovendien zorgen de zwarte en rode kleur voor een zeer leuk vintage effect.



Zwarte loungefauteuil LOFT - Alterego Design

4) Zwarte loungefauteuil LOFT

Klasse en comfort!

2 termen omschrijven de loungefauteuil LOFT. Allereerst "klasse". Er gaat een onmetelijke elegantie uit van deze fauteuil met een klassieke uitstraling. Vervolgens "comfort". De zitting met een zachte vulling van ongeveer 15 cm verzekert u een maximum aan comfort.
Als kers op de taart kunt u dankzij een speciaal clipsysteem meerdere LOFT-fauteuils aan elkaar vastmaken om uw eigen zitbank te creëren!



Zwarte en witte draaibare fauteuil SPACE - Alterego Design

3) Zwarte en witte draaibare fauteuil SPACE

SPACE invaders!

De Alterego SPACE-fauteuils vallen uw huiskamers binnen. Dit keer neemt de zwart en witte draaibare fauteuil de 3e plaats in onze top 5 in. Een avant-gardistische uitstraling, eenvoudige kleuren en een schappelijke prijs... Wat wilt u nog meer?



Witte, bolvormige design fauteuil SPHERA - Alterego Design

2) Witte, bolvormige design fauteuil SPHERA

Design in al zijn pracht.

Een halve bol die diagonaal doormidden werd gesneden. Een zitschaal uit witte "high gloss" kunststof met aan de binnenkant zwart imitatieleer! Dat maakt onze bolvormige fauteuil SPHERA tot een succes.



AND THE WINNER IS ...


Witte, draaibare design fauteuil KOK - Alterego Design

1) Witte, draaibare design fauteuil KOK

De vintage fauteuil bij uitstek.

De vintage look staat beslist centraal in onze top 5. Dat bewijst ook de fauteuil KOK. De afgeronde vormen en de verschillende materialen waaruit deze fauteuil is samengesteld doen ons denken aan de fauteuils uit de jaren '70. Een trend die glimlacht naar Alterego!




Delen :