Design tv-meubel CINEMA - Alterego Design

Vandaag de dag moet een tv-meubel vooral opgaan in het interieur van de woonkamer. Alterego stelt u een functioneel, discreet en design model voor: het tv-meubel CINEMA, een meubel dat perfect aan uw behoeften beantwoordt. We maken van de gelegenheid gebruik om u te vertellen hoe u een tv-meubel moet kiezen!

Hoe uw tv-meubel kiezen?

Vandaag zijn de meeste tv's aan de muur gemonteerde flatscreens. Waarom hebt u dan nog een tv-meubel nodig, zegt u? Gewoon: om uw interieur aan te kleden! Het is dus vóór alles noodzakelijk dat u de belangrijkste eigenschappen bepaalt om het correcte tv-meubel voor uw woonkamer te kunnen kiezen!

De look:

Esthetisch is een tv zonder meubel als Laurel zonder Hardy, Mulder zonder Scully, Han Solo zonder Chewbacca... Het is niet top! Een lege ruimte onder het scherm is niet zo aangenaam vanuit interieuroogpunt. Vul de ruimte op met een meubel dat past bij het interieur van uw woonkamer. Combineer de kleur of stijl met de rest van het meubilair.

Opbergruimtes:

Vervolgens is het niet zo dat tv-meubelen nutteloos zijn wanneer er geen tv meer op staat! De huidige digitale technologie vereist immers de aansluiting van diverse materialen: decoders, modems, computers, harddiscs... Waar gaat u al die dingen plaatsen? Een steunplaat is dus een minimum. Toch raden wij u minstens een meubel met een (open of gesloten) opbergruimte in het midden aan om de kabels van al die toestellen een beetje te verbergen!

De afmetingen:

Opteer ten slotte bij het kiezen van een meubel dat rekening houdt met alle bovenstaande elementen voor een tv-meubel dat minimaal even breed is als uw scherm, bij voorkeur een meubel dat iets groter is. Er is dan nog voldoende opbergruimte en plaats voor een decoratie-object of iets dergelijks. Meubelen die niet te hoog zijn, zijn bovendien trendy, want discreter.

Het tv-meubel CINEMA van Alterego.

Het tv-meubel CINEMA beantwoordt in de meeste gevallen aan al die eisen. De huidige televisies zijn ongeveer 100 cm breed. Het 200 cm brede tv-meubel CINEMA is dus ideaal om de ruimte onder een scherm van die grootte op te vullen. Bovendien biedt het dankzij die afmetingen veel opbergruimte. Naast het grote bovenblad en de open ruimte in het midden van het meubel is er ook 1 lade aan elk uiteinde.

TV-meubel CINEMA - Alterego

Een discreet, functioneel en design tv-meubel

200 cm breed en 40 cm hoog: dit tv-meubel heeft de ideale afmetingen. Het is een laag en breed meubel dat aan trendy criteria beantwoordt. Het is discreet, maar groot genoeg om uw digitale apparatuur en een aantal decoratieobjecten op te plaatsen. Bovendien heeft het een moderne stijl in heel sierlijk wit hout. Kortom, dit tv-meubel zorgt in veel gevallen voor een ideale inrichting van uw woonkamer.

Delen :