Moderne zitzakken - Alterego Design

Zitzakken worden vaak ondergewaardeerd maar hebben tal van functies die iedereen apprecieert! De Alterego Design zitzakken zijn comfortabel en het zijn vooral fantastische decoratie-objecten om een ontspannen sfeer in uw interieur te creëren.

Zitzakken: wat is hun nut in huis?

Zitzakken zijn immense vloerkussens die niet altijd naar waarde worden geschat! Het zijn in de eerste plaats decoratie-objecten die onontbeerlijk zijn in een gezellig en aangenaam interieur, en voor een leuke toets zorgen!

Wilt u een ontspannen sfeer creëren in huis? Een zitzak ademt comfort! Het geheim? De binnenzak is gevuld met honderden liter microbolletjes die de vorm van uw lichaam aannemen. Waar hij ook staat of hoe u ook gaat zitten, u zult altijd een buitengewoon gevoel van welbehagen ervaren. Zitzakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor flashy kleuren of motieven voor een sensationeel effect in uw interieur. Sommige modellen kunnen bovendien buiten worden gebruikt. En de hoes van deze moderne zitzakken kan worden verwijderd en in de machine worden gewassen. Zitzakken schoonmaken vormt dus geen enkel probleem.

Laat u gaan!

Nee, ze zijn er niet alleen voor kinderen! OK, uw kinderen zullen waarschijnlijk door het dolle heen zijn wanneer het collo bij u thuis wordt geleverd want ze zullen de poef waarschijnlijk als een speeltje beschouwen. Maar, zoals gezegd, ze kunnen gewoon als decoratie-element worden gebruikt. Ten tweede gaat men niet zitten op een zitzak, men nestelt zich erin, hoe oud men ook is! Het is een element dat de geest vrijmaakt, en aanzet om te ontspannen. Een zitzak zorgt voor een relaxte sfeer in uw interieur. Tot slot is deze poef buitengewoon comfortabel. Aarzel dus niet om uw gasten uit te nodigen om op dit grote kussen plaats te nemen. Op avonden dat u alleen bent, of samen met uw partner, of met gasten, blijft deze plaats bovendien altijd warm!

De poefs van Alterego!

Behalve het model PARTY kunnen alle design poefs van Alterego zowel binnen als buiten worden gebruikt. We bieden ook 2 modellen met motieven aan: De zitzak ARMY en een poef in de kleuren van de Engelse vlag. Kortom, wat u ook kiest, poefs zijn altijd comfortabel, stijlvol en zen.

Delen :