Of het nu voor een particulier is of in het kader van een professionele activiteit thuis, een bureau blijft een bureau! De noden blijven ongeveer dezelfde, ongeacht hoeveel tijd er wordt doorgebracht. Hier vindt u de 7 elementen die volgens Alterego noodzakelijk zijn om uw bureau in te richten!
Richt uw bureau in!

Bureau - Alterego Design
 1. Het hoekbureau ALASKA
 2. U hebt een werktafel nodig, dat is logisch! Kies er een die groot genoeg is in functie van uw behoeften. Dit hoekbureau is perfect voor professioneel gebruik, terwijl een particulier eerder voor een "eenvoudig" recht bureau zal opteren.


 3. De ergonomische bureaustoel OSLO
 4. Een bureau is niets zonder een bureaustoel! Ook hier moet u een keuze maken in functie van uw gebruik. Een ergonomische stoel zoals deze is ideaal voor een professional. Anderzijds is een stoel met minder instelmogelijkheden ook minder duur.


 5. Het ladeblok KOLA
 6. Dit kleine meubel zorgt voor (extra) opbergruimte die u altijd snel en onmiddellijk bij de hand hebt!


 7. De lamp FANCY
 8. Een ander zeer belangrijk element in deze werkruimte is de verlichting! Als de lamp zich niet recht boven u bevindt, kies dan voor een staande lamp die u rechtstreeks op uw bureau plaatst.


 9. Het wandrek DOMINO
 10. Jawel, nog een opbergmeubel! U zult vlug ondervinden dat ringmappen en andere boeken snel veel plaats innemen.


 11. Draaibare zetel DOMUS
 12. Een comfortabele fauteuil om een persoon of klant te ontvangen zoals het hoort!


 13. Het schilderij MEUUUH
 14. Een bureau is in de eerste plaats een werkplaats. Houd de inrichting bijgevolg eenvoudig. Een kader aan de muur zorgt voor de noodzakelijke decoratieve toets!Wat vindt u van ons bureau?
Delen :