Ontdek elke maand een andere decoratietip! Deze maand leert u alles over de klassieke sfeer. Denkt u dat een klassiek interieur absoluut verschrikkelijk is, vol antieke objecten en volledig achterhaald? Vergeet het maar! Alterego zet ook de trend voor klassieke interieurs!De Alterego-tips voor een klassiek interieur

Vandaag de dag verklaart men u bijna gek als u zegt dat u uw interieur op een klassieke manier wilt inrichten! Buitenstaanders stellen zich onmiddellijk een compleet saai en ouderwets decor voor! Nochtans kan klassiek perfect passen in een hedendaags interieur op voorwaarde dat u het goed aanpakt! Het komt erop neer dat u moet voorkomen dat het te "kitscherig" wordt. U moet de idee van het klassieke, dat zo geliefd is om zijn gezelligheid en warmte, behouden en er een moderne, elegante toets aan geven! U moet dus gebruik maken van sobere en natuurlijke kleuren, en aan de traditionele ronde vormen een paar rechte lijnen toevoegen.

Hoe men denkt over klassiek!

De klassieke stijl zoals iedereen die kent, staat voor een rustieke inrichting! Een landelijke sfeer met artisanale meubelen uit massief hout gecombineerd met antieke objecten. Fout! Zelfs rustiek kan charmant zijn. Overdrijf niet met antiek, behoud de "natuurlijke" sfeer in de hele kamer en voilà... Hoewel alles natuurlijk een kwestie van smaak is, lenen bepaalde huizen zich meer tot een rustieke stijl dan andere. Een chalet in de bergen bijvoorbeeld.


Dit soort meubilair verkoopt Alterego Design niet. Maar op de twee foto's hieronder ziet u twee rustieke decoratiestijlen. Een stijl die, in tegenstelling tot wat men denkt, perfect aan de hedendaagse smaak kan zijn aangepast... Oordeelt u zelf!Modern klassiek

Dit is klassiek aangepast aan de hedendaagse smaak! Oud en modern combineren is een succesrecept! Een vleugje design in een klassieke omgeving zal het "klassieke" van uw interieur in een gezellig en smaakvol geheel tot zijn recht laten komen!


Alterego decoratieideeën : Modern klassiek decoratie Alterego decoratieideeën : Modern klassiek decoratie

Industrieel klassiek

Staal, staal, staal! Zelfs al kan het soms "koud" aanvoelen, de industriële toets geeft uw interieur een hypermodern kantje!


Hier ziet u bijvoorbeeld een appartement in de barokke stijl van de herenhuizen verfraaid met een eenvoudige en strakke industrieel klassieke decoratie. Het is erop of eronder maar voor Alterego straalt het klasse uit!


Industrieel klassieke interieurdecoratie - Alterego decoratieideeën Industrieel klassieke interieurdecoratie - Alterego decoratieideeën Industrieel klassieke interieurdecoratie - Alterego decoratieideeën


Alle klassieke Alterego Design meubelen

U vindt ons assortiment klassieke producten en al onze decoratie-ideeën ook op Facebook, Twitter en Pinterest!Vanaf nu zal klassiek voor u nooit meer hetzelfde zijn!Delen :