Ontdek elke maand een andere decoratietip! Deze maand gaan we het hebben over retro decoratie! Een kleurrijk en gezellig universum. Alterego Design maakt de seventies in u wakker!Wat betekent "vintage"?

Het woord vintage is een synoniem van het woord retro, en betekent oud, antiek! Als we dus over vintage decoratie spreken, verwijzen we naar een retro-stijl (OK, dat was gemakkelijk) ... maar niet op die manier! Vintage decoratie is een manier om zich te onderscheiden in een wereld waar alles vierkant is! Het is een interieur dat is geïnspireerd op de stijl van de jaren '60 en ‘70 maar met een hedendaagse twist. Kortom, het is een kleurrijke en gezellige stijl. Vintage maakt uw interieur uniek en trendy!

Retro, werken, slapen...

Een volledig retro interieur. Hier doet elk decoratie-element denken aan de jaren '70! U houdt ervan of niet. Nochtans moet u toegeven dat dit appartement iets aparts en benijdenswaardigs uitstraalt!


Alterego decoratie-ideeën: Retro decoratie Alterego decoratie-ideeën: Retro decoratie Alterego decoratie-ideeën: Retro decoratie

Eetkamer american-look café, jaren ’70 en wandrek Domino die zeer goed past in dit universum.

De woonkamer en kantoorruimte met MILAN stoel op de voorgrond.

De keuken met hoge tafel BARCA en barkruk NEMO.Vintage decoratie waarvan we houden

Dat is waarom we bij Alterego zo van vintage houden! Twee prachtige voorbeelden van appartementen in retrostijl ... maar niet overdreven! Kleuren, sfeer, vormen... Een decor waarin men zich goed voelt alleen maar door er aan te denken!


Alterego decoratie-ideeën: Vintage decoratie Alterego decoratie-ideeën: Vintage decoratie

Simpele en strakke vintage met deze SAMBA stoelen !

Een vleugje kleur met deze kleine oranje BIG BOW booglamp.


Speciale vermelding!

We kunnen dit onderwerp niet aankaarten zonder een speciale vermelding voor dit appartement! Dit appartement werd ingericht door een binnenhuisarchitect die perfect het Alterego-meubilair wist te kiezen om dit zeer moderne interieur een vintage toets te geven!


Design interieur decoratie - Alterego decoratie-ideeën Design interieur decoratie - Alterego decoratie-ideeën Design interieur decoratie - Alterego decoratie-ideeën

SPACE stoelen en oranje kleur : Vintage effect verzekerd!

De ronde zeteltjes SPHERA om de zithoek af te ronden.

Tot slot, twee lounge zetels ATMO om de hoek op te vullen dicht bij de haard.Al het vintage meubilair van Alterego Design

We stellen u ook ons assortiment producten in retrostijl en nog veel meer decoratie-ideeën voor op Facebook en Twitter!En... beginnen de vintage-ideeën in u op te borrelen?Delen :