Een vleugje geschiedenis...

Webshop de ChênéeShowroom de BruxellesAlterego Design heeft eerst faam gemaakt op het internet, zowel in België, Nederland en zelfs in Frankrijk, en in 2006, een jaar na de creatie van de website, is het bedrijf een stapje verder gegaan door een eerste showroom in Luik te openen.


Omdat de 1e showroom zo succesvol was werd er al snel een 2e geopend in Brussel.

Enerzijds om het klantenbestand uit te breiden en anderzijds om te voldoen aan de vraag van vaklui uit de horeca die talrijk aanwezig zijn in de hoofdstad.Showroom de LiègeIn een mum van tijd, en na de komst van enkele extra medewerkers, bleken we daar al snel te krap te zitten. Het was tijd om te verhuizen.

Het team van Alterego Design is dan naar Alleur getrokken, nog steeds in de streek van Luik, waar zich momenteel de hoofdzetel van het merk bevindt..


Het is pas enkele jaren later dat we zin kregen om de grenzen over te steken.

Eerste doel: Frankrijk.

We zijn dan naar Coignières getrokken, niet ver van Parijs en daar hebben we een gebouw gevonden met tal van architecturale mogelijkheden, echt ons ding !
De showroom van Coignières

Showroom de Coignières600m² de superficieNatuurlijk moest er geïnvesteerd worden om de identiteit van het merk Alterego Design voelbaar te maken

De architect die verantwoordelijk was voor de showrooms van Luik en Brussel is erin geslaagd om unieke ruimtes te creëren die vervuld zijn van zowel design als gezelligheid en die de bezoekers een warm gevoel bezorgen.


De showroom van Coignières is 600m² groot en onze artikels staan er zo uitgestald dat de klanten er direct hun persoonlijk project terugvinden.
Enkel een showroom ?

Een bezoekje aan de showroom is ook de kans bij uitstek om ons modern meubilair in het echt te ruiken, aan te raken of zelfs te testen. Het bewijs dat Alterego Design enkel producten van hoge kwaliteit aanbiedt


De showroom doet ook dienst als afhaalpunt. Bestel op internet en kies om zelf uw aankopen te komen afhalen en zo verzendkosten te vermijden.


Showroom de Coignières

U vindt er ook exclusieve decoratieve spullen die niet op de website staan zoals kussens, ontbijtplateaus, glazen, kruiken, slakommen, slabestek, kaarslantaarns, kandelaars, geurkaarsen, geurverspreiders, boeken, juwelenbomen, fotokaders, krantenhouders, uurwerken, wekkers, tapijten, spaarpotten, beeldjes...


Ons personeel staat steeds voor u klaar om uw vragen zo gedetailleerd mogelijk te beantwoorden en om u te adviseren en bij te staan in al uw projecten van inrichting of decoratie.


Bent u overtuigd en wilt u ons binnenkort een bezoekje brengen, klik dan hier om de openingsuren te zien en om uw route te berekenen.
De showrooms Alterego Design

West-Parijs - Brussel - Luik

Tot gauw bij Alterego Design.