SOLDEN - Design meubelen en decoratieve accessoires

U wacht op de uitverkoop om de design meubelen te kopen die u nodig hebt voor uw nieuwe keuken, maar elk jaar is het hetzelfde: het is oorlog in de winkels! Bij Alterego kunt u dezelfde koopjes doen in de showroom en online. Kies dit jaar voor de juiste strategie, doe uw koopjes bij Alterego Design...

SOLDEN - De koopjesoorlog is begonnen!

Zomerkoopjes bij Alterego

Bij Alterego Design zijn de prijzen het hele jaar door al laag, maar voor de uitverkoop doen we nog een extra inspanning. Geniet op die manier VAN NOG EENS 10% KORTING OP HET HELE ASSORTIMENT! Bovendien kunt u dezelfde koopjes doen in onze showroom te Luik en Brussel en op onze solden online.Hoe in alle rust koopjes doen?

Hebt u de messen geslepen en bent u klaar voor de strijd? U hoeft zich niet op het product te storten dat u wilt! Alterego heeft voor alles gezorgd. De voorraden en het team zijn er klaar voor. Wilt u advies vooraleer u zich op koopjesjacht begeeft?


  1. Begin met een kijkje te nemen in onze online winkel om uw keuze te maken uit meer dan 600 artikelen. Advies: maak een account aan en voeg de producten van uw keuze toe aan uw "verlanglijstje". Dat zal de zaken vereenvoudigen als u uw keuze bijvoorbeeld in verschillende keren wenst te maken!


  2. Breng een bezoek aan onze showroom om de geselecteerde producten te bekijken (er zijn computers beschikbaar in onze showrooms als u uw "verlanglijstje" wenst te raadplegen!). Stel al uw vragen aan onze adviseurs en vergeet niet dat er geen domme vragen zijn!


  3. Plaats ten slotte uw bestelling:

    • Rechtstreeks bij uw adviseur!

    • Te veel volk in de showroom? Rond dan uw bestelling af via onze website, bij u thuis of ter plaatse. Onze ophaalmethode in een van de Alterego ophaalpunten is gratis en u kunt uw bestelling enkele dagen later ophalen!


Showroom Brussel - Alterego Design Showroom Brussel - Alterego Design Showroom Brussel - Alterego Design Showroom Brussel - Alterego Design


Deze koopjes hebben wij voor u geselecteerd!

Particulieren

PRO

Alterego Design solden - Onze selectie Alterego Design solden - Onze selectie


Wat is uw strategie voor de koopjes deze zomer?
Delen :