Een unieke design fauteuil by MoshiMoshi + Alterego! - Alterego Design

Aan het begin van dit jaar werd onze design fauteuil 'Cocoon' in een nieuw jasje gestoken met de hulp van de designer van het MoshiMoshi Team. De samenwerking leidde tot een uniek ontwerp, een echt meesterwerk. En dat allemaal voor het goede doel! De opbrengsten van dit project tussen MoshiMoshi en Alterego werden volledig gestort aan de vereniging Viva for Life. Hieronder vertellen we u hoe dit avontuur tot stand is gekomen.

Van een iconische design fauteuil tot een unieke design fauteuil

Onze eivormige zetel COCOON is een van onze absolute pronkstukken. Dit jaar hebben we besloten om dit iconische meubel een nieuwe look te geven. Deze fauteuil is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar Alterego wou er een nieuwe en ronduit originele versie van maken.

Daarom hebben we contact opgenomen met de Belgische artiest MoshiMoshi die gespecialiseerd is in het ontwerpen van design porseleinen eieren. Wie is er beter geplaatst om onze nieuwe design fauteuil vorm te geven? Deze schilder en illustrator speelt met lijnen en kleuren om de stijl van onze design fauteuil COCOON naar een hoger niveau te tillen.

Onze design fauteuil kreeg zijn nieuwe look op 14 februari 2019 in onze Alterego-winkel in Alleur. Vanaf 12.00 uur hebben een aantal gelukkigen de performance live kunnen meemaken. De wit en rode fauteuil COCOON werd vakkundig onder handen genomen door MoshiMoshi. Dit meubel van 1m40 werd voorzien van hedendaagse vormen, lijnen en kleuren op de schaal die perfect aansluiten bij het ontwerp van de zitting.

De fauteuil COCOON x MoshiMoshi is een echt kunstwerk geworden. Hij werd tentoongesteld in het koninklijk pakhuis van Thurn en Taxis in Brussel. Nieuwsgierige (en gelukkige zielen) konden het resultaat van deze unieke artistieke samenwerking tussen 12 en 17 maart bewonderen. Naast de unieke stoel werden de bezoekers ook ondergedompeld in de bijzondere wereld van de artiest MoshiMoshi.

Design eivormige zetel MoshiMoshi + Alterego in onze shop in Brussel

Kunst en design ten dienste van Viva for Life

De unieke fauteul COCOON x MoshiMoshi werd vanaf 17 maart 2019 geveild. Het originele design, de uitzonderlijke kwaliteit en de unieke look van dit Belgische handgemaakte meubel konden vele harten veroveren.

Niet alleen de gelukkige eigenaar was in de zevende hemel. De opbrengsten werden volledig gestort aan de Belgische vereniging Viva for Life. Een mooi gebaar van MoshiMoshi, Alterego en de gelukkige nieuwe eigenaar van deze unieke fauteuil.

De eigenaar van een unieke fauteuil en de Belgische artiest MoshiMoshi

Een fauteuil MoshiMoshi + Alterego tentoongesteld in de winkel

Vandaag wordt een ander exemplaar van deze samenwerking tentoongesteld in onze winkel in Alleur. Een uniek item dat er probleemloos in slaagt om alle (jaloerse) blikken naar zich toe te trekken!

Blijf ons volgen want misschien lanceren we vroeg of laat nog wel een aantal andere unieke relookings. Vergeet niet dat onze design fauteuil steeds verkrijgbaar is in de kleuren wit en rood, zwart, zwart en rood of wit en zwart.

Een unieke fauteuil tentoongesteld in de Alterego meubelwinkel in Luik