Braderij Alterego - 4de editie

De 4e editie van de Alterego BRADERIJ vindt plaats op 24 oktober! Een uitgelezen kans om uw voordeel te doen in de streek rond Luik. TOT 60% KORTING OP TWEEDEKEUS DESIGN MEUBELEN EN EINDEREEKSEN!

Braderij design meubilair te Luik

Tijdens de grote uitverkoop laat Alterego Design u profiteren van ongelooflijke prijzen op zijn meubilair. Geniet van kortingen op een groot aantal vrijwel nieuwe moderne meubelen, die ook anders al te koop zijn tegen fabrieksprijzen. Krukken, stoelen, tafels, fauteuils... In de meeste gevallen gaat het om tweedekeus producten (licht beschadigd of zelfs helemaal niet) of eindereeksen. Bovendien vindt u op deze 4e editie ook volkomen nieuwe meubelen!


Als u uw interieur wilt herinrichten of als u gewoon nieuwsgierig bent, dat mag u dit evenement net voor de winter te Luik niet missen. Een uitgelezen kans om design meubelen tegen echt lage prijzen te vinden.


Sinds de eerste editie in 2013 is de Alterego braderij dankzij u een groot succes. Nog een tip: Wees niet te laat!

Alterego braderij 2013 Alterego braderij 2014 Alterego braderij 2015

Naar de Alterego braderij gaan

WAAR:

Avenue du progrès, 21
4432 - Alleur (Luik)

Magazijn Alterego

Ingang aan luik nummer 5, naast de showroom.


WANNEER:

Zaterdag 24 oktober 2015 van 11u. tot 17u.

Volg het evenement op Facebook!

Bent u nieuwsgierig, geïnteresseerd of al fan, neem dan deel aan de Alterego braderij op Facebook! Een eenvoudig een efficiënte manier om meer te weten te komen over het evenement. U krijgt er informatie over de verschillende producten van de uitverkoop en u kunt er bijvoorbeeld ook een kijkje nemen achter de schermen van de organisatie. Volg ook alle informatie op Twitter en Google +!

Delen :