Alterego Design heeft sinds zijn oprichting in 2006 een lange weg afgelegd. Het werd gelanceerd op het online verkoopplatform eBay en is uitgegroeid tot een e-commerce site en 3 showrooms in 3 landen: België, Frankrijk en Nederland.De showroom van Luik

Alterego Design was aanvankelijk gevestigd in Chênée, maar verhuisde in 2011 naar Alleur. Een grotere oppervlakte (500 m²) was noodzakelijk om de talrijke design artikelen te kunnen uitstallen. De showroom, in de buurt van de autosnelweg E40 (uitrit 32 - Alleur), is zeer gemakkelijk te bereiken en ligt op slechts 5 minuten van het stadscentrum van Luik..


Het webteam - Alterego Design Showroom Alleur - Alterego Design Showroom Alleur - Alterego Design

Het webteam bevindt zich op een paar meter van de showroom.

De kassa's wachten op u !

Zo ziet de showroom er in het echt uit !

De showroom van Brussel

Om zijn markt uit te breiden en te voldoen aan de steeds groeiende vraag van de HORECA-sector, opent Alterego eind 2009 een tweede showroom in de hoofdstad. De showroom bevindt zich op de site van Tour & Taxis, op slechts enkele minuten van de Grote Markt van Brussel. Net als de showroom van Luik heeft ook deze showroom een oppervlakte van 500 m² !


Showroom Bruxelles - Alterego Design Showroom Bruxelles - Alterego Design Showroom Bruxelles - Alterego Design

De ingang van de showroom.

De showroom van Brussel is een kunstwerk op zich !

Elke vierkante centimeter wordt benut om de Alterego producten uit te stallen !

De showroom van Coignières

Door het grote succes in Frankrijk beslist Alterego om ook hier een showroom te openen. Op 18 december 2012 gaat de momenteel grootste Alterego showroom open. In de showroom te Coignières (Yvelines-78, Ile-de-France), nabij Parijs, vindt u 600 m² design en gezelligheid. Een schitterend gebouw op 1 minuut van de Route Nationale 10 !


Showroom de Paris-Ouest - Alterego Design Showroom de Paris-Ouest - Alterego Design Showroom de Paris-Ouest - Alterego Design

Het prachtige gebouw van Coignières.

De architect is erin geslaagd om unieke designruimtes te creëren !

Momenteel de grootste Alterego showroom (600 m²).

Een aanvulling op onze website !

Alterego wil u dezelfde service bieden in de winkel en op het internet! De prijzen in de winkel zijn daarom altijd dezelfde als die op het web !


In de winkel kunt u de meubelen zien en aanraken. Het is vaak moeilijk om een product te kopen dat u niet eerst heeft kunnen uitproberen. Dat blijkt des te meer sinds de boom van het internet! Nochtans kunt u altijd naar een van de Alterego showrooms gaan waar 95% van de producten zijn uitgestald. U kunt er uw bestelling doorgeven of u kunt later via de e-commerce site een bestelling plaatsen.


De showrooms zijn ten slotte ook de afhaalpunten voor uw aankopen. In tegenstelling tot levering aan huis kunt u uw aankopen gratis afhalen in de showroom van uw keuze. Geef uw bestelling door via onze website of in de winkel en haal ze in een recordtijd af in een van onze winkels !


Alterego Design - Een digitaal verbonden omgeving ! Alterego Design - Een digitaal verbonden omgeving ! Alterego Design - Een digitaal verbonden omgeving !

Een digitaal verbonden omgeving !

In elke showroom staan er webterminals tot uw beschikking !

De interactie tussen de showroom en de e-commerce site is compleet !


Nieuwigheden in 2014 !

In de loop van 2014 zal Alterego bijna 150 nieuwe design stukken introduceren voor zeer aantrekkelijke prijzen !


Wilt u dit in geen geval missen? Volg ons op Facebook, Twitter en Google+...
U zult niet ontgoocheld zijn !
Delen :