De design stoelen - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Maar het toont de producten die u in huis moet halen. Deze maand stellen wij u de top 5 van een van de belangrijkste categorieën bij Alterego Design voor: de stoelen!





Zwarte outdoor stoel BLOW - Alterego Design

5) Zwarte outdoor stoel BLOW

Hij heeft onmiddellijk zijn plekje veroverd!

Hoewel dit een van de nieuwste stoelen in de showrooms van Alterego is, staat hij toch al in de top 5! Het speciale, vertederende ontwerp van de moderne stoel BLOW kon u vlug bekoren. De design "honingraat"-stijl geeft deze stoel iets unieks voor buiten, maar u kunt hem ook binnen gebruiken om uw interieur een vleugje design te geven.



Witte design stoel GEO - Alterego Design

4) Witte design stoel GEO

Design voor alles.

De stoel GEO heeft zijn succes ongetwijfeld te danken aan het heel originele ontwerp! Met zijn zitting die doet denken aan de wortels van een boom (of iets anders, afhankelijk van uw verbeelding), blijft hij niet onopgemerkt. Hij is bovendien gemaakt uit kunststof en dus zeer gemakkelijk te onderhouden. Allemaal eigenschappen die in zijn voordeel spelen.



Transparante design stoel ELIZA - Alterego Design

3) Transparante design stoel ELIZA

De favoriet van de particulieren!

De transparante design stoel ELIZA is waarschijnlijk de stoel die het populairst is bij particulieren! Deze stoel, design van top tot teen, is absoluut schitterend. Dankzij de VINTAGE vormen en de transparante kunststof heeft hij een heel moderne uitstraling. Een combinatie die veel harten op hol doet slaan!



Witte outdoor stoel PLEMO - Alterego Design

2) Witte outdoor stoel PLEMO

Eenvoudig en functioneel.

De witte design stoel PLEMO heeft niets bijzonders maar is in alle opzichten gewoon geweldig. Kunststof, zeer gemakkelijk te onderhouden en bovendien zeer sterk, eenvoudige kleuren en een hoge mate van comfort. Een combinatie die goed werkt voor particulieren en professionals. De stoel is zowel geschikt voor binnen als voor buiten.



AND THE WINNER IS ...


Witte outdoor stoel ENZO - Alterego Design

1) Witte outdoor stoel ENZO

De favoriet van de professionals!

Dit witte outdoor stoel ENZO sleept deze maand de eerste plaats van onze TOP 5 in de wacht, mede dankzij zijn eenvoud en zeer lage prijs! Hoewel hij ook wel bij particulieren populair is, zijn het vooral professionals die hem niet kunnen weerstaan. U hebt hem ongetwijfeld al gezien op het terras van een café of in een snackbar in uw buurt.




Delen :