Met de terugkeer van het warme weer bent u waarschijnlijk op zoek naar design meubelen voor uw tuin of terras, niet? Om u daarbij te helpen hebben we een top 5 samengesteld van de populairste artikelen bij onze klanten in Frankrijk, België en Nederland gebaseerd op de verkoop natuurlijk, maar ook op de prijzen van de betrokken producten.

5 - De barkrukken LENO

U hebt gelijk: het is moeilijk kiezen tussen de witte en de zwarte. Dus waarom groepeert u ze niet rond een tafel? Blijkbaar waren veel klanten voor die idee gewonnen.

De kruk LENO is volledig vervaardigd uit technopolymeer, een zeer stevig materiaal. Ze voldoet ook aan een brandveiligheidsnorm en is uv-bestendig. U kunt ze dus met een gerust hart buitenshuis gebruiken.



4 - Het tuinsalon TENERIFE

Dit is pure klasse. Een salon voor uw tuin, een droom! Dankzij Alterego Design ligt die droom binnen handbereik.

Het tuinsalon TENERIFE bestaat uit de volgende elementen: 1 rechthoekige lage tafel, 2 bijzettafels, 1 bank, 2 fauteuils. En de kussens zijn natuurlijk inbegrepen bij de set. Al deze elementen zijn van kleurvaste, waterbestendige, uv-bestendige kunsthars, verstevigd met glasvezel. Dit salon mag dus de hele zomer lang buiten blijven staan.



3 - De stoelen ENZO

Net als bij de barkrukken LENO, die op de 5e plaats staan, lijkt het of u niet kunt kiezen tussen de zwarte en de witte, maar dat hoeft ook niet want ze verkopen als zoete designbroodjes.

De stoel ENZO is vervaardigd uit gegoten kunststof en heeft een zeer eenvoudig maar efficiënt design. Hij is ook zeer stevig, praktisch en natuurlijk buitenshuis bruikbaar.



2 - De hangmat AMAK

Al sinds het begin van het Alterego-avontuur is dit een bestseller. Wie wil er nu geen hangmat in zijn tuin? Alleen denkt u misschien dat u 2 bomen of 2 palen nodig hebt om de hangmat op te hangen, en dat het misschien ingewikkeld zal zijn om ze te installeren... Daar heeft Alterego aan gedacht !

De hangmat AMAK bestaat uit een boogvormige structuur uit eucalyptushout en een afneembare, karamelkleurige katoenen doek. Dit is het ideale meubel om urenlang in de zon te relaxen. Zalig nietsdoen!



1 - And the winner is... de transparante stoel ELIZA

"Hij is zo mooi dat je er bijna niet durft op te gaan zitten!", zei een klant.
"Nochtans", was het antwoord, "kan hij tot 120 kg dragen, u kunt dus gerust plaats nemen zonder dat u hem beschadigt!"

Dat klopt, de stoel ELIZA is een echt designjuweeltje die met zijn onweerstaanbare vorm niemand koud laat. Hij staat echt niet voor niets aan de top van dit klassement. Hij is vervaardigd uit polycarbonaat, natuurlijk uv-bestendig en kan buiten blijven staan, maar pas op voor jaloerse blikken!