Directiebureau ZETA - Alterego Design

Het bureau ZETA voldoet op een heel mooie manier aan de behoeften van een directiebureau: materialen, design, afmetingen... Uw ideeën zullen een hoge vlucht nemen. Een bureau ontworpen om te werken, perfect afgestemd op uw andere design meubelen.

Een geknipt bureau voor het werk van een directeur

Een bureau ontworpen om te werken, mensen te ontvangen en te praten, met een werkblad dat meer dan voldoende plaats biedt voor uw nieuwste technologische apparaten.

Het hoekbureau ZETA is het grootste bureau van het Alterego-assortiment. Het bestaat uit 3 delen en vormt een ruime en aangename werkplek. Bovendien kunt u door de indeling en de gigantische afmetingen uw werk op een optimale manier plannen en organiseren.

Het bureau ZETA is een lust voor het oog

De arbeidsmarkt verandert en de behoeften van de mensen veranderen mee. Een aangenaam kantoor is vandaag een onontbeerlijke voorwaarde om kwaliteitsvol werk te leveren, iets waar u zowel thuis als in uw bedrijf rekening moet mee houden! Maar het bureau ZETA is meer dan een werkplek voor workaholics. Het ontwerp ervan beantwoordt ook aan het zwaarste selectiecriterium: de esthetiek. De autoritaire lijnen en de combinatie van materialen en kleuren laten uw interieur tot zijn recht komen. Dit bureau heeft een elegant, eigentijds en ernstig imago. Iets wat in het algemeen erg gewild is voor een directiefunctie.

Design directiebureau ZETA - Alterego

Maak uw werkruimte compleet!

Om uw werkruimte te maximaliseren, moet u ze echter uitrusten met een aantal andere meubelen. We raden u aan om een opbergmeubel te voorzien zodat u over voldoende ruimte beschikt voor bijvoorbeeld het archiveren van uw documenten. Tot slot is ook een ergonomische, design bureaustoel even onmisbaar als uw bureau om een goed merkimago uit te stralen en een hoog niveau van comfort te bieden zodat u vele uren aan een stuk kunt werken!

Delen :