Alterego Design kerstgeschenk

Kerstmis nadert met rasse schreden, maar u hebt nog niet voor iedereen een cadeau? Alterego Design stelt u last minute oplossingen voor om uw omgeving een plezier te doen en dat allemaal tegen fabrieksprijzen!

Cadeau-ideeën in de winkel

Afspraak in een van de Alterego Design verkooppunten om onze design cadeau-ideeën te ontdekken. Geef een accessoire om het interieur in te richten: een klok, een vaas, een beeld, een fotokader... U vindt zeker iets waarmee u iemand een plezier kunt doen.

Deco voorwerpen - Alterego winkel - Foto 1 Deco voorwerpen - Alterego winkel - Foto 2

Bestel een decoratie-object online

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Geef uw bestelling door op onze website! Alterego Design stelt u een ruim assortiment design en gevarieerde decoratie-objecten voor. Hier vindt u een selectie van de best verkochte producten:

Alterego deco voorwerpen - JALOKI juwelenboom Alterego deco voorwerpen - GUM bijzetkrukje Alterego deco voorwerpen - SKARPA fruithouder Alterego deco voorwerpen - LUNA tafellamp Alterego deco voorwerpen - SMILE wandmasker Alterego deco voorwerpen - KIDS stoel

Een Alterego Design cadeaucheque

Als u echt niet weet waarmee u iemand een plezier kunt doen, kies dan voor een eenvoudig maar goed idee en maak iedereen gelukkig: een cadeaucheque! Bepaal de waarde van de bon en laat de ander kiezen uit het HELE Alterego-assortiment. Kortom... men zal u dankbaar zijn!

Delen :