Design tapijt GRAFIK - Alterego Design

De grote trend voor een hedendaags interieur zijn tegenwoordig grafische vormen! Wat is er in dat geval eenvoudiger dan een design en grafisch tapijt om uw interieur een moderne toets te geven? Alterego Design stelt u het design tapijt GRAFIK voor om uw huis in te richten.

Kies voor een kleurrijk en grafisch tapijt!

Scandinavisch design is op dit moment ongetwijfeld een van de populairste stromingen. De stijl bracht de sobere, kleurrijke en strakke look van de interieurs uit het hoge noorden naar onze streken. U kunt er dus bijna niet om heen: voor een geslaagd modern interieur moet u een vleugje kleur en veel grafische vormen toevoegen!

Beantwoordt uw interieur niet aan die criteria? Geen nood! Een heel eenvoudige manier om uw interieur te veranderen is accessoires toevoegen. Een design vaas hier, een gekleurde poef daar en klaar is kees. Alterego Design raadt u ook aan om gebruik te maken van tapijten. Ze zorgen niet alleen voor de gewenste moderne toets, ze bieden ook een aangenaam gevoel wanneer u op blote voeten loopt!

Het design tapijt GRAFIK

Het tapijt GRAFIK bestaat uit verschillende, naast elkaar geplaatste driehoeken voor de grafische toets die momenteel zo in trek is. De vormen hebben verschillende tinten grijs en een meer aantrekkelijkere kleur. Dit tapijt is meer bepaald verkrijgbaar in 4 verleidelijke kleuren: blauw, geel, groen en roze. Die kleuren zijn ook heel trendy in de hedendaagse interieurs en zullen onvermijdelijk de aandacht van uw gasten trekken. Met een breedte van 160 cm en een lengte van 230 cm is dit tapijt bovendien perfect voor onder de salontafel.

Design tapjit GRAFIK - Alterego

Een tapijt dat alle nieuwste trends groepeert

Kortom, dit design tapijt beantwoordt aan alle voorwaarden van een modern interieur. De grafische vormen en sobere kleuren zijn rechtstreeks geïnspireerd op het Scandinavisch design. Het tapijt GRAFIK zal heel goed bij de sfeer van uw interieur passen. En het gaat ook perfect samen met materialen als metaal, hout of glas!

Alterego Design tapijt

Delen :