Tuinsalon - Alterego Design

Beeldt u zich even het volgende in. Het is een mooie zomerdag en u heeft besloten een gezellige barbecue onder vrienden te organiseren. De gasten zijn net op tijd voor een aperitiefje en nestelen zich behaaglijk in uw tuinsalon van Alterego Design. Een eenvoudig en modern buitensalon dat zowel uw terras als uw gasten laat schitteren. Het wordt een heerlijke avond!

De PLEMO-tuinsalon

Tuinsalons zijn de laatste jaren niet alleen uitgegroeid tot een ware trend, ze zijn ook een essentieel onderdeel van uw terras en van de zalig lange zomeravonden geworden! Daarom komt Alterego Design met de perfecte meubelen om u in de tuin te ontspannen terwijl u van een lekkere zelfgemaakte cocktail slurpt. We stellen u dan ook de PLEMO-tuinset voor. Die bestaat uit de PLEMO-stoel, de PLEMO XL-tuinbank en de MARTO-salontafel. Met deze set voelen uw gasten zich op al uw feestjes gegarandeerd meteen welkom!

Design, zelfs op uw terras!

Met deze eigentijdse tuinsalon wordt uw terras nog mooier! De meubelen hebben typische strakke lijnen en vierkante vormen, maar zijn tegelijk heerlijk comfortabel. De gebruikte materialen verschaffen het meubilair dan ook een verbluffende souplesse en een aangenaam zitcomfort dat bij deze stijl eerder zeldzaam is. Bovendien prikkelt de PLEMO-set met zijn originele groene, oranje en rode kleuren ook nog eens de verbeelding. Voor wie het liever wat klassieker heeft, is de set ook leverbaar in wit, zwart en licht- of donkergrijs.

De voordelen van de Alterego-tuinsalon

Alle onderdelen van de PLEMO-tuinset zijn volledig uit polypropyleen vervaardigd. Dit is een zeer sterke kunststof die heet in de gewenste vorm wordt geperst. Concreet verleent dit materiaal aan onze buitenmeubelen diverse essentiële eigenschappen. Ten eerste is het erg sterk, om bestand te zijn tegen de weersomstandigheden, maar tegelijk ook heel licht. Geen overbodige luxe, wanneer de winter komt en u uw salon in het tuinhuis wil opbergen. Bovendien kunt u de meubelen op elkaar stapelen, wat het opbergen nog vlotter laat verlopen. Het materiaal is ook erg makkelijk te onderhouden. En tenslotte nog een klein detail dat afhankelijk van waar u woont toch vrij belangrijk kan zijn: de zetels van het PLEMO-salon zijn uitgerust met een systeem dat overtollig water afvoert.


Kortom, een pak voordelen die alles bieden wat op een particulier of een professioneel terras nodig kan zijn!

Delen :