Grote Alterego Braderij 2015

Iedereen zat erop te wachten en hier is ze dan: de GROTE ALTEREGO BRADERIJ komt terug! De ideale gelegenheid om gouden zaken te doen in het Luikse. TOT 60% KORTINGEN OP EINDE REEKSEN EN OCCASIE MEUBELEN!

Deze Luikse braderie mag u niet missen!

Bent u een liefhebber van designmeubelen of zoekt u gewoon iets nieuws? Dan moet u naar de braderie komen. U vindt er honderden tweedehandsartikelen, zo goed als nieuw en aan belachelijk lage prijzen!


Het begin van de lente is de gedroomde gelegenheid om voor een prikje nieuwe tuinmeubelen op de kop te tikken. MAAR DAAR BLIJFT HET NIET BIJ! Bij deze 3de editie hebben we nog meer meubelen voor u klaarstaan. Dit jaar hebben we honderden stoelen en taboeretten, tientallen tafels en fauteuils en talloze zetels en tafels in de aanbieding!


Afspraak op 28 maart vanaf 11 uur in de magazijnen van Alterego in Alleur, waar we van de Grote Braderie opnieuw een daverend succes zullen maken.

Braderij informatie

WAAR:

Avenue du progrès, 21
4432 - Alleur (Luik)

Magazijn Alterego

Ingang aan luik nummer 5, naast de showroom.


WANNEER:

Zaterdag 28 maart 2015 van 11 u. tot 18 u.

Braderie nieuws

Deel het evenement op Facebook om de laatste nieuwtjes over de opstelling van de braderie te lezen of volg de informatie rechtstreeks op Twitter via de hashtag #alteregobraderij!

Delen :