Meubilair voor zomer - Alterego

Dit is het ogenblik waarop we allemaal hebben gewacht! De zomer is aangebroken... Toegegeven, het heeft een tijdje geduurd, maar nu is het eindelijk zover. Terwijl sommigen niet kunnen wachten om te genieten van de zon en een gebruinde huid te krijgen, zijn anderen op hun hoede voor de schadelijke uv-stralen. Alterego heeft het allemaal… er is voor elk wat wils!

Het is zomer met Alterego Design

Parasols: eenvoudig en goed?

De parasols met rechte voet doen al jaren wat ze moeten doen, nl. ons beschermen tegen de zonnestralen, waarom zou u veranderen? Alterego stelt u het assortiment OMBRA parasols voor, verkrijgbaar in 3 kleuren (groen, taupe en zandkleurig). Deze parasol heeft alles wat u zoekt: polyesterdoek met ventilatie in de top, gemakkelijk te openen met zwengel en zeer robuust. Bovendien heeft de parasol een diameter van 3m! Daar kan al een groot deel van uw gezin onder plaatsnemen.De voordelen van de zwevende parasol

We hadden het net over verandering. Zwevende parasols zijn een andere manier om u te beschermen tegen de zonnestralen! Ze hebben alle voordelen van parasols met een rechte voet maar zijn gemakkelijker te verplaatsen. Door de zwevende voet bevindt de as van de voet zich niet in het midden van het doek maar aan de zijkant, zodat u het doek gemakkelijk kunt openen. U hebt dus geen tafel nodig met een gat in het midden en u kunt optimaal genieten van de schaduw zonder dat de voet u hindert bij de installatie van uw handdoek of strandstoel.


Alterego beschikt over 2 verschillende assortimenten. Net als het assortiment OMBRA, bieden de zwevende parasols BANANA noodzakelijke bescherming (tegen de zonnestralen natuurlijk!). Door de kleurrijke modellen (groen, blauw en taupe) en de vrij lage prijs is dit assortiment heel populair! Alterego biedt ook een iets luxueuzer model aan, de zwevende parasols PLAYA. De PLAYA's zijn, in tegenstelling tot onze andere parasols, voorzien van extra instellingen zodat u optimaal kunt genieten van de zon. Hij beschikt meer bepaald over een schuifhandvat voor de opening, de helling van het doek is regelbaar en er is een mechanisme waarmee het doek kan draaien rond de voet! Deze parasol is verkrijgbaar in 2 kleuren: taupe en grijs.De kers op de taart... vakantie!

Voor wie houdt van de zon en een gebruinde huid, raadt Alterego zijn reuzehangmat aan om te zonnebaden. De AMAK is perfect om u te koesteren in de warmte. En voor wie zich liever niet blootstelt aan de zonnestralen, kan de hangmat altijd in de schaduw van een parasol worden geplaatst ;-).

Reuzehangmat uit hout - Alterego Design


Bent u er zeker van dat u klaar bent om 100% van de zomer te genieten?
Delen :