Halfhoge krukken - Alterego Design

Halfhoge krukken spelen in op een toenemende vraag van de afgelopen jaren. Ze dragen bij aan de nieuwe interieurstijl van moderne keukens met een centraal eiland. Alterego Design legt u alles uit over deze actuele trend!

Wat is een halfhoge kruk?

Halfhoge krukken zijn krukken met een zitting tussen 65 en 70 cm hoog. Die hoogte stemt overeen met de ideale hoogte van de zitplaatsen aan een keukenbar, die vaak wordt gecombineerd met een centraal eiland. Het is een trend die men meer en meer ziet verschijnen in de moderne keukens. Meer in het algemeen is een halfhoge kruk geschikt voor een meubel met een hoogte tussen 85 en 95 cm (tafel, bar, buffet, console...). Het is ook de standaardhoogte van de tafels in snackbars.

Het grote voordeel van deze keukenkrukken!

Enkele jaren geleden verschenen de middelhoge krukken in onze regio samen met de zogenaamde "Amerikaanse" keukens. Vandaag ziet men echter bars in alle maten, en vaak worden ze zelf gemaakt. Waarom moet u dan specifiek voor deze stijl van keukenkruk kiezen? Omdat het om een standaardkruk gaat! Kiezen voor meubelen met standaardafmetingen zal de inrichting van uw interieur vergemakkelijken, want alle voorzieningen zijn op deze afmetingen gebaseerd. Tot slot raden wij deze krukken ook aan voor professionals, want het gaat om zeer stevige en design meubelen.

Het assortiment halfhoge krukken bij Alterego

Alterego beschikt over een volledig assortiment halfhoge krukken, waaronder onze halfhoge design kruk PLUBA. Deze kruk is ontegenzeglijk de ster van het assortiment. Ze is verkrijgbaar in zwart en wit, en bestaat uit een voetstuk uit geborsteld staal en een zeer comfortabele kunstleren zitting met een stevige vulling. Bovendien heeft ze met haar rechte vormen een zeer populaire eigentijdse stijl. Deze halfhoge kruk is ook voorzien van een verwijderbare rugleuning en combineert comfort en elegantie, een combinatie die typisch is voor het ontwerp van de hedendaagse keukens!

Delen :