Decoratie voor de herfst - Alterego Design

Vandaag veranderen we van interieur! De herfst kondigt het einde van de zomer (in de veronderstelling dat we een zomer hebben gehad!) en de komst van de winter aan. Maar voor het zover is, verandert het landschap van groen naar oranje over beige en bruin. Verwelkom de kleuren van de herfst ook in uw interieur met Alterego Design!
Een warm en comfortabel interieur!

Wanneer het herfst wordt, denken we onmiddellijk dat het kouder wordt. Maar begin oktober zijn de temperaturen nog vrij zacht. U hoeft zich dus niet te haasten, maar wacht ook niet te lang om er aan te beginnen! Niets belet u om u nu al voor te bereiden op de koude winteravonden die er waarschijnlijk sneller zullen zijn dan we willen! En daarom is er niets beter dan een goede, oude zitbank. Combineer ze met een hocker en u bent helemaal klaar voor de mooie herfstavonden die in het verschiet liggen! Ontdek de hockers en de zitbanken van Alterego om een beetje warmte en comfort in uw interieur te brengen.


Alterego Design zitbanken Alterego Design hockersDe herfstkleuren in uw interieur

Allereerst, wat wordt bedoeld met herfstkleuren? Heel simpel. Kijk naar buiten en u ziet dat het landschap in alle tinten bruin kleurt. Van beige tot oranje over oker, zelfs saliegroen... Dat zijn de overheersende kleuren van het seizoen die u moet integreren in uw interieur! Het is natuurlijk niet nodig om uw hele interieur te veranderen. Voeg een decoratieobject toe, een schilderij aan de muur of ... een nieuwe design meubel. Alterego stelt u een selectie meubelen voor die deze herfst indruk zullen maken!


Herfst decoratie - Hoekbank BIGOU bruin Herfst decoratie - Bruine hocker KING BIGOU Herfst decoratie - Hoekbank LEA lichtgrijs/bruin Herfst decoratie - Zitbank BYOUTY taupe Herfst decoratie - Design barkruk ALTO uit crèmekleurig imitatieleder Herfst decoratie - Bruine loungezetel LOFT Herfst decoratie - Reuzenpoef PILO Herfst decoratie - Oranje keukenstoel PLEZHoe richt u uw interieur in voor de herfst?
Delen :