Alterego@Home: Zij kozen voor Alterego en deelden het met ons. Wij geven een inkijkje aan onze onze klanten, en zij openen de deuren naar hun persoonlijke cocon en maken ons deelgenoot van hun creativiteit en verbeeldingskracht. Deze week zijn we bezweken voor het kleurige appartement van Marie met een vleugje retro jaren ’50!

Bekijk het appartement

Het grootste deel van ons leven brengen we door in ons huis of appartement, onze woning maakt deel uit van onze persoonlijkheid. Toen wij het appartement van Marie zagen, waren we meteen om: een warme ruimte, waar het goed toeven is. De dominante kleuren zijn zwart, groen en rood. Elementen van chroom doorbreken het geheel en bieden een diepere sfeer!

Interior 01 - ALTEREGO

Marie heeft gekozen voor decoratieve objecten van Alterego design. Zo zien we meerdere beelden met name die van de vrouw in een atletische positie, die van het kleine figuurtje in uniform, maar ook het decoratieve masker aan de muur. Deze decoraties maken het geheel van deze woonkamer compleet.

Bijzettafels gebruikt als decoratie

Een bijzettafel is niet alleen geschikt om van alles op te zetten, hij is ook een echt sierobject als je je verbeelding laat spreken. In de woonkamer van Marie bijvoorbeeld, staan 3 chromen bijzettafels om een beetje abstract design toe te voegen. Een geniale zet is het gebruik van de kruk ‘Nagu’ als tafel, heel leuk bedacht!

Interior 02 - ALTEREGO

Een eenvoudige en toch chique werkplek

Wij adviseren om deze bureaustijl te gebruiken wanneer deze alleen gebruikt wordt als extra werkhoekje. Bijvoorbeeld in de kamer van een jongere/kind of als u geen speciale werkkamer hebt, in een woonkamer om op de computer te werken. Door het specifieke ontwerp hebben deze rechte bureaus niet veel werkruimte. Daarom kunt u ze het beste gebruiken om het belangrijkste op te zetten. In dit appartement is het bureau zeker niet te groot!

Interior 03 - ALTEREGO

Een ‘retro’ eetkamer

Deze eetkamer is bijzonder origineel, geïnspireerd op de grote trend van Amerikaanse restaurants uit de jaren ‘50/’60. Met als ‘final touch’ de lamp ‘POGO’! Deze lamp heeft een kap van geborsteld aluminium met een roodgeverfde binnenkant, en voegt eenvoudig een moderne touch toe aan de inrichting.

Interieur 04 - ALTEREGO

Deel uw interieur

Doe net als Marie en deel uw interieur met ons ! Stuur ons uw mooiste foto’s, in ruil ontvangt u van ons een tegoedbon van 20€ . Tot gauw voor een nieuw bezoekje aan onze klanten!

► Vul het online formulier in !

Logo