Vindt u een paar tips van Alterego - Scandinavisch design

Hebt u genoeg van uw huidig interieur en wilt u graag iets anders, iets trendy? Alterego Design stelt u de Scandinavische stijl voor. Hier vindt u een paar tips om uw oude eetkamer de moderne, elegante en comfortabele look van Scandinavisch design te geven!

Combineer hout en wit voor een Scandinavisch interieur

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van een Scandinavisch interieur is ongetwijfeld de combinatie van hout en wit ! Aarzel niet om overvloedig gebruik te maken van deze trendy combinatie. U kunt dit principe toepassen op uw vloeren en muren, bijvoorbeeld door naturel parket te combineren met witte muren. Absoluut top voor deze interieurstijl! Maar u kunt deze look ook creëren met meubelen zoals onze Scandinavische stoelen.

Scandinavische meubelen - Alterego Design

Kies voor eenvoudige vormen

Geen blabla! Scandinavische meubelen zijn strak en hebben eenvoudige en efficiënte vormen om een elegante en comfortabele sfeer te creëren. Houd daar ook rekening mee als u accessoires kiest, en verlies de regel van hout en wit niet uit het oog.

De Scandinavische stijl is bovenal praktisch

Scandinavisch design looft in de eerste plaats functionele meubelen. Kies dus voor meubelen zoals deze zeer praktische uitschuifbare tafel in Scandinavische stijl. Ze is voorzien van 2 verlengstukken van 40 cm voor meer plaats. De verlengstukken zitten verborgen onder de tafel om uw opbergruimte optimaal te benutten.

Scandinavische meubelen - Alterego Design

Hier en daar wat pastelkleuren

Combineer de naturel kleuren ten slotte met een paar pasteltinten, maar doe het met mate. Gebruik ze in accessoires, een meubel of op een deel van de muren. Het zal een beetje kleur toevoegen aan uw interieur en de Scandinavische look accentueren.

Uw Scandinavisch interieur met Alterego

Houdt u van onze tentoongestelde eetkamer geïnspireerd op de interieurs van de Scandinavische landen? U vindt alle Scandinavische meubelen van Alterego in dit type interieurs op onze website. We hopen dat de foto's u een paar ideeën kunnen geven voor de inrichting van uw eigen interieur!

Delen :