Ontdek de wereld van Alterego Design

Hoe vindt u inspiratie voor de inrichting van uw nieuwe huis of de herinrichting van uw bestaande woning? U kunt bijvoorbeeld in tijdschriften bladeren of advies vragen aan deskundigen. Wij van Alterego Design vonden dat er geen betere manier is om u inspiratie te geven dan door u het interieur van onze meest gepassioneerde klanten voor te stellen.

Liefhebbers van binnenhuisdecoratie bij u in de buurt!

Veel Alterego-klanten hebben geweldige decoratie-ideeën voor hun interieur! Zonder professionals te zijn, zijn die mensen zoals u en ik vaak erg gepassioneerd door hun "Home Sweet Home" en zijn ze tot alles bereid om van hun huis een gezellig nestje te maken en er hun eigen interieurstempel op te drukken. Die passie geeft aanleiding tot unieke, trendy, soms onconventionele maar altijd heel aantrekkelijke stijlen!


Dit is voor Alterego de gelegenheid om zijn wereld te delen via ideeën die enkel en alleen zijn beïnvloed door de passie voor binnenhuisdecoratie. Volgens ons is dit de meest objectieve manier om inspiratie te geven aan wie dat nodig heeft.

Word lid van de Alterego Design community

Of het nu is om uw interieur te delen of integendeel om inspiratie op te doen voor uw interieur, het doel van Alterego Design is in de eerste plaats iedereen samenbrengen rond een gemeenschappelijke interesse voor binnenhuisdecoratie! Zowel liefhebbers als nieuwsgierigen kunnen lid worden van de Alterego Design community op Facebook om interieurideeën te delen, te ontdekken en te bespreken!

Delen :