Happy Halloween ! - Alterego Design

Elk jaar op 31 oktober is het Halloween. Er komen dan misschien een paar grote en kleine spoken en monsters aan uw deur bellen om snoep te verzamelen. Maak u klaar om ze op een passende manier te verwelkomen met Alterego Design. Hier zijn een paar ideeën om uw interieur een spookachtig tintje te geven.

De must have decoratie van Halloween

Of u nu een verkleedpartijtje voorziet of gewoon van plan bent om de kinderen die aan uw deur kloppen te plagen en wat schrik aan te jagen, er zijn veel mogelijkheden om uw interieur eenvoudig te versieren met de kleuren van Halloween!


Allereerst zijn er de onvermijdelijke spinnenwebben en pompoenen. Namaakspinnenwebben en -spinnen vindt u voor een schappelijke prijs in elke speelgoed- of verkleedwinkel in uw buurt. Hang ze een beetje overal, maar vooral in de hoeken van de kamer. Nog goedkoper is een aantal weken niet schoonmaken en u hebt gegarandeerd een heel realistisch interieur voor Halloween! Wat de pompoenen betreft, kunt u er een zelf kweken (ze zijn bovendien heel lekker!) of u kunt ze in de winkel kopen. U kunt ze gewoon aan de voordeur zetten, maar nog beter is om ze uit te hollen en er een griezelig gezicht in snijden. Plaats een kaars in de uitgeholde pompoen om het gewenste angstaanjagende effect nog te versterken. Hier vindt u een aantal eenvoudige en enge ideeën om uw pompoen vorm te geven!


Halloween pompoen - Alterego Design

Stem uw meubelen af op het interieur

Pas vervolgens ook uw meubelen aan om het griezelige effect in uw interieur nog te versterken:


Uitschuifbare eettafel EKOLO - Alterego Design

Begin met een tafel in een donkere kleur zoals de zwarte tafel EKOLO van Alterego. Als belangrijkste element van de kamer zal ze de obscure kant van het feest zeker vergroten.

Terrasstoel VIVA uit oranje kunststof - Alterego Design

Voeg vervolgens een paar oranje toetsen toe, dé kleur van Halloween, bijvoorbeeld op de stoelen. De vorm van ons model VIVA is geïnspireerd op de idee van een vleermuis! Wissel stoelen in verschillende kleuren af, een zwarte, een oranje enz., zodat de kleuren niet te overheersend zijn en uw interieur trendy blijft (het is niet omdat het angstaanjagend moet zijn dat het niet mooi kan zijn!).

Boogvormige staanlamp KALIPSO - Alterego Design

Kies ook voor gedempt licht. Een koperkleurige staanlamp zal voor een chique tintje zorgen zonder uit de toon te vallen in het interieur en is een eenvoudige manier om de kamer in een lugubere sfeer onder te dompelen. Niets is te vergelijken met Halloween.

Barkruk LENO in transparant zwart kunststof - Alterego Design

Het spookachtig uitzicht van de transparante, zwarte barkrukken LENO kan een akelig interieur helpen creëren in de keuken.

Fauteuil met zijleuningen DOMUS - Alterego Design

Tot slot is een donkere fauteuil met imposante vormen zoals de fauteuil met zijleuningen DOMUS in een hoek van de kamer een mooie aanvulling om de gewenste huiveringwekkende sfeer af te maken (met enkele spinnenwebben is dit de perfecte vervanging van de troon van Dracula!).

Het enige wat u nu nog moet doen is uw monsters thuis uitnodigen!

Delen :