Moduleerbare zitbank big

Soms is het moeilijk om te beslissen welke bank het best in uw woonkamer past. Wij weten hoe we dat probleem kunnen oplossen en doen een beroep op uw verbeeldingskracht. U kunt uw woonkamer nu zeer persoonlijk inrichten en hebt daarbij enorm veel mogelijkheden dankzij onze serie moduleerbare zitbanken!


Le système modulable

In tegenstelling tot de gewone bank waarbij u verplicht bent te kiezen op basis van de afmetingen ervan, past een moduleerbare zitbank (de naam zegt het al) zich juist aan aan de afmetingen van uw woonkamer. Deze bank bestaat uit verschillende elementen met verschillende vormen, waardoor u hem op oneindig veel manieren kunt samenstellen.

  • Meet allereerst hoe groot uw woonkamer is om zo te bepalen welke moduleerbare zitbank het best in uw interieur past.
  • Kies uit ons gamma welke elementen u wilt hebben. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren om uw design bank zo origineel mogelijk te maken.
  • Monteer de elementen aan elkaar met het bevestigingssysteem en zet uw bank in elkaar. Het is altijd nog mogelijk om de inrichting van de elementen te veranderen.
Moduleerbare

Model moduleerbare zitbank: INFINITY

De serie INFINITY bestaat uit 3 elementen zonder armleuningen. Het eerste, INFINITY SEAT, is een element dat 1 zitplaats biedt met rugleuning. Met het element INFINITY CORNER kunt u een hoek vormen in uw bank. Tot slot is de INFINITY ONE een hocker zonder rugleuning waarmee u uw bank kunt completeren als méridienne bijvoorbeeld. De elementen zijn beschikbaar in licht- en donkergrijs!

De ‘INFINITY COMBI’is de ideale bank om op een eenvoudige en moderne manier de hoek van uw woonkamer op te vullen! De rechthoekige vormen en lichtgrijze stof zijn voldoende om uw interieur te doen sprankelen op, niet onbelangrijk, zeer comfortabele wijze. Bent u weg van deze stijl, maar is de bank te groot of te klein voor uw woonkamer? Geen probleem! Voeg elementen toe of haal ze juist weg, en stel zo uw eigen bank op maat samen. Draai de elementen om als u de hoek juist graag aan de andere kant wilt hebben.
INFINITY Alterego


Model moduleerbare zitbank: VOLTAIRE

In de collectie ‘VOLTAIRE’ bestaan er 4 elementen. De VOLTAIRE SEAT is 1 zitplaats, de VOLTAIRE CORNER vormt de hoek van uw bank, de VOLTAIRE LONGCHAIR is de langere versie van de SEAT die kan dienen als uw méridienne en de VOLTAIRE ONE is de hocker. Wij kunnen deze elementen leveren in de kleuren grijs en zwart.

Bent u op zoek naar een bank voor uw woonkamer? In dat geval maakt u met onze moduleerbare zitbank ‘VOLTAIRE XL’ een goede keuze! Bij dit design model komen alle elementen uit de collectie tot hun recht, te weten een méridienne, een lage stoel, een hocker en een hoek. Hij is dus zeer groot en er kunnen makkelijk 4 personen op zitten! Beide hoeken zijn mogelijk om te maken, u hebt slechts de overige elementen anders neer te zetten.
INFINITY Alterego


Model moduleerbare zitbank: BELAGIO

De BELAGIO telt 7 elementen:de BELAGIO LONGCHAIR / BENCH / CORNER, deze 3 elementenzijn in beide kanten beschikbaar, zowel links als rechts.De BELAGIO SEAT is een 1-persoons zitplaats. De beschikbare kleuren zijn licht- en donkergrijs.

Indien u het geluk heeft over een zeer ruime woonkamer te beschikken, dan kunt u onze bank ‘BELAGIO U-SHAPE’ neerzetten! Deze moduleerbare zitbank is zeer ruim, zodat de hele familie en vriendgroep erop zitten kan. Bovendien is hij uitgerust met 2 grote méridiennes waardoor u met optimaal comfort kunt genieten van een avondje voor de televisie. Door verschillende kleuren te mengen, krijgt u een nog origineler model!
INFINITY Alterego


Oneindig veel mogelijkheden

Wij bieden u reeds in elkaar gezette modellen, maar u kunt ook elk element apart kopen en zo zelf uw eigen bank samenstellen. Dankzij het eenvoudige bevestigingssysteem dat zich onder de elementen bevindt, kunt u de samenstelling te allen tijde veranderen. Zo wordt uw woonkamer nooit saai!
Oneindig veel mogelijkheden - ALTEREGO

Partager :