Stoelen en krukken uit dezelfde Alterego-collectie

Maart is de maand van alle weersoorten! Een paar regendruppels hier, een paar sneeuwvlokken daar, maar vooral de terugkeer van de zon en een mooie blauwe hemel nu en dan. De ideale gelegenheid om het te hebben over een specifieke collectie bij Alterego Design. Een collectie bestaande uit kleurrijke en moderne stoelen en krukken voor binnen... maar ook voor buiten, want binnenkort is het weer tijd om uw tuin in te richten!

Stoelen en krukken uit dezelfde Alterego-collectie

Deze meubelcollectie combineert 2 modellen van stoelen en 2 modellen van krukken. Allereerst, de moderne stoelen BLOW en SISTER. Deze stoelen hebben een identieke basis met één verschil: de terrasstoel SISTER is voorzien van armleuningen. De krukken BROZER en BROZER MINI maken de collectie compleet. Zoals hun naam al doet vermoeden, gaat het om 2 dezelfde modellen maar met een andere hoogte. De barkruk BROZER heeft een zitting met een hoogte van 75 cm en de hoogte van de halfhoge kruk BROZER MINI is aangepast aan de standaardhoogte van keukenbars, namelijk 65 cm.

Alterego-collectie van stoelen en kruk

Een adembenemend ontwerp!

Alle meubelen maken deel uit van dezelfde collectie en hebben hetzelfde ontwerp, namelijk een luchtige, frisse en kleurrijke stijl. De stoel BLOW en zijn gelijken hebben een vrij neutrale look met ronde vormen. De zitting en de rugleuning met fraaie ruiten geven de meubelen echter een moderne toets. In tegenstelling tot wat u zou kunnen vermoeden, biedt dit strakke maar ergonomische ontwerp een vrij aangenaam comfort! Tot slot zijn alle zitmeubelen verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: zwart, wit, groen, rood, oranje en donkergrijs.

Meubelen voor binnen en buiten!

Deze stoelen en krukken zijn volledig gemaakt uit kunststof, meer bepaald uit polypropyleen versterkt met glasvezel, en hebben alle eigenschappen die nodig zijn om uw keuken of terras in te richten. Ze zijn heel stevig en ook heel gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zorgt deze kleurrijke design collectie voor een vleugje fantasie waar dat nodig is!

Stoelen en krukken voor buiten - Alterego Stoelen en krukken voor binnen - Alterego

Delen: