Hoe uw designpoef kiezen?

Wij van Alterego Design willen u uitleggen waarom ons gamma moderne poefs net iets voor u is! Het zijn namelijk originele en functionele producten voor het hele huis. Ook vindt u hier alle belangrijke informatie die u nodig heeft indien u een vloerkussen wilt kopen, en de voordelen van een reuzenpoef in uw interieur.

1) Een poef voor binnen of buiten

Een poef is een relatief eenvoudig product. De eerste vraag die u zich moet stellen is dan ook waar u uw toekomstige poef wilt plaatsen? Niet elke poef heeft immers een aangepaste hoes voor buitenshuis. Tuinpoefs zijn over het algemeen voorzien van een plastic hoes terwijl de hoezen van poefs voor binnenshuis bijvoorbeeld uit stof of kunstleer bestaan.

2) De reuzenpoefs van Alterego Design

Beeld u eens een matras in die zich aan uw vormen aanpast, ongeacht hoe u ligt! Wel, dat is precies wat de Alterego Design-reuzenpoefs doen. Deze vloerkussens zijn gevuld met kleine bolletjes en zijn supercomfortabel, of u er nu gewoon op gaat zitten of even gaat liggen voor een dutje. Maar waarom moet u voor een XXL-poef van Alterego kiezen?


Eerst en vooral, voor de kwaliteit. Vooraleer u dit soort product koopt, is het belangrijk dat u de kwaliteit controleert. Al onze reuzenpoefs zijn gevuld met meerdere liters kleine polystyreenbolletjes die het comfort en de souplesse van de poefs verzekeren. Ook kunt u de hoes eraf halen en makkelijk in de wasmachine stoppen om er de vlekken van het dagelijkse leven uit te wassen (voeding, tabak, ...). Ten slotte zijn onze poefs voor buiten voorzien van een hoes uit polystyreen met een pvc-laag (een sterke kunststof), waardoor het kussen langer goed en stevig blijft.


En dan nu de stijl. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende formaten. De Alterego-designpoefs zijn, in één woord, FUN! Bepaalde modellen hebben zelfs een motiefje meegekregen en zijn zo nog origineler.


Poufs geants - Alterego Design

3) Design kleine poefs en voetsteunen

De tweede categorie poefs omvat verschillende modellen kleine poefs en voetsteunen, de één nog meer design dan de andere. Sofapoefs, kubuspoefs, poefs voor de slaapkamer van uw kinderen of ter versiering van de woonkamer... Alterego Design stelt u een gamma aanvullende poefs voor, functioneel of voor de fun, die precies zijn wat u zoekt.


Poufs d'appoint - Alterego Design

4) Decoratietips

Binnen in huis geven vloerkussens echt een indruk van ontspanning! Ze nodigen iedereen die door uw interieur loopt uit om te relaxen en brengen iedereen meteen in een ontspannen stemming. Of u nu een zen-volgeling bent of niet, een reuzenpoef in een sobere kleur geeft uw salon gegarandeerd een warmere uitstraling.

Maar een reuzenpoef kan ook garant staan voor intens plezier! Plaats een felgekleurde poef in de kamer van uw kind en u zult zien dat het de lievelingsplek wordt van al zijn vriendjes.

Tijd voor wat ontspanning, dankzij Alterego!

Alterego helpt u bij het kiezen van uw designpoef

Alterego stelt u via haar onlinewinkel een uitgebreid gamma designpoefs voor. Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om de teams in onze drie showrooms voor designmeubelen te contacteren. Maar u kunt ons ook gewoon via mail, telefoon of de sociale media bereiken. Of u nu een particulier bent of een professional, bij ons krijgt u SNEL EN GRATIS een prijsopgave.

Delen :

EN NU AAN U DE KEUZE !

Bijzetpoef - Alterego Design Zitzak - Alterego Design

Materieel

Poef uit kunststof - Alterego
Poef uit imitatieleder - Alterego Poef uit stof - Alterego Poef uit hout - Alterego

Kleuren

Witte Poef - Alterego Bruine Poef - Alterego Grijze Poef - Alterego Veelkleurige Poef - Alterego
Zwarte Poef - Alterego Oranje Poef - Alterego Roze Poef - Alterego Rode Poef - Alterego Groene Poef - Alterego

Woordenlijst

Sommige termen lijken u onbegrijpelijk?

Aarzel niet om u in onze woordenlijst van designmeubelen te begeven ,u vind er alle woorden en technische termen die onze producten beschrijven!

Al Alterego Design koopwijzers