Koopwijzer van tafelvoeten en tafelbladen - Alterego Design

Alterego Design stelt voor om uw eigen tafels samen te stellen door de tafelvoet en het tafelblad van uw keuze te combineren, een service die erg gewaardeerd wordt door de HORECA-sector en die wij nu ook aanbieden voor particulieren. Voor zowel professionals als particulieren is de keuze echter niet altijd gemakkelijk. Alterego geeft u raad!1) De tafelbladen

De Alterego tafelbladen zijn erg robuust en verzorgd afgewerkt om uw leven gemakkelijker te maken. Door de gebruikte materialen mogen sommige van deze tafelbladen echter alleen binnen worden gebruikt omdat ze niet bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden. Dat betekent dus dat ze niet geschikt zijn voor gebruik op een terras!

We hebben echter ook een assortiment tafelbladen die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Deze bladen worden in de eerste plaats natuurlijk gekozen voor hun design en kwaliteitsvolle afwerking. Maar ze zijn ook gemaakt uit diverse materialen die hen buitengewoon bestand maken tegen het klimaat!Het formaat van het blad

Met "formaat" bedoelen we de afmetingen en de vorm van het blad. Dit zijn twee factoren die uw aankoop mee zullen bepalen.

Vierkant tafelblad - Alterego Design Rechthoekig tafelblad - Alterego Design Rond tafelblad - Alterego Design

Vierkant blad: Standaardvorm voor 2 tot 3 personen afhankelijk van de afmetingen.

Rechthoekig blad: Groot formaat voor maximaal 4 personen.

Rond blad: Ideaal voor kleine ruimtes.Andere belangrijke eigenschappen

Er zijn nog andere eigenschappen die de tafelbladen onderscheiden. Zo kunnen bijvoorbeeld de dikte van het blad en de vorm van de rand verschillen, details die niet onbelangrijk zijn indien u bijvoorbeeld 2 tafels naast elkaar wilt plaatsen. Ga uit van uw behoeften om de beste keuze te maken.
2) De tafelvoeten

Net als bij de bladen, hebben we veel verschillende tafelvoeten. En net als bij de bladen mogen bepaalde tafelvoeten enkel binnen worden gebruikt terwijl andere bestand zijn tegen grote temperatuurverschillen en dus ook geschikt zijn voor buiten. Bekijk dus goed de productbeschrijving om de voet te kopen die u nodig hebt.De hoogte

Voor tafelvoeten is nog een andere eigenschap van belang: de hoogte. Bij Alterego vindt u 4 verschillende hoogtes die overeenkomen met 4 verschillende behoeften:

Hoog van Alterego Design tafelvoeten

Tafelvoet van 45 cm hoog: De ideale hoogte om een salontafel samen te stellen of een lage tafel voor een loungehoek.

Tafelvoet van 75 cm hoog: De standaardhoogte voor een eettafel. Dit is bijvoorbeeld de beste keuze om de tafels van uw restaurant samen te stellen.

Tafelvoet van 90 cm hoog: Tussenhoogte die voor het eerst verscheen met de keukenbars!

Tafelvoet van 110 cm hoog: Standaardhoogte van een commerciële bar. Het is ook die hoogte die u nodig hebt om een statafel of hoge tafel samen te stellen.Andere belangrijke eigenschappen

Bij tafelvoeten hoort per definitie een tafelblad. Maar niet alle bladen zijn compatibel met alle voeten! Bijvoorbeeld, een te groot blad zal de tafel doen omkantelen als de basis van de voet niet groot genoeg is. Bekijk dus altijd welke tafelbladen de tafelvoet kan dragen.
3) Stel uw tafel samen!

Goed! Nu u alle troeven in handen hebt, kunnen we overgaan naar het thema "inrichting". Hoe moet u een voet en een blad combineren om een tafel samen te stellen die is afgestemd op uw interieur. Voor een particulier of een professionele zaak gebeurt dit naar onze mening op dezelfde manier. Hieronder vindt u de 5 stappen die u moet volgen om de juiste keuze te maken:


Stap 1 : Binnenhuis tafel - Alterego Design Binnenhuis tafel - Alterego Design

Allereerst, als u van plan bent om de meubelen buiten te gebruiken, kies dan voor de producten die buiten mogen worden gebruikt. Dat beperkt uw zoektocht al voor een groot stuk. Het is niet nodig om te kiezen uit items waarvan bepaalde sowieso niet aan uw behoeften voldoen!

Stap 2 : kleur van het tafelblad - Alterego Design kleur van het tafelblad - Alterego Design

Kies daarna de kleur van het tafelblad in functie van uw interieur. Zorg bijvoorbeeld dat het past bij uw stoelen of dat het dezelfde kleur als een ander decoratie-element heeft!

Stap 3 : formaat van het blad - Alterego Design formaat van het blad - Alterego Design

Kies vervolgens het formaat, d.w.z. de vorm en de afmetingen van het blad volgens uw behoeften en/of de plaats waarover u beschikt. Dat is belangrijk voor een restaurant waar de tafelschikking soms moet worden gewijzigd om klanten te verwelkomen!

Stap 4 : hoogte van de voet - Alterego Design hoogte van de voet - Alterego Design

Kies de hoogte van de voet in functie van het gebruik dat u van de tafel gaat maken. Een statafel zal vaak worden gebruikt in een ontvangstkamer terwijl een lage tafel een persoonlijk tintje geeft aan een loungehoek van een café.

Stap 5 : Stijl van de voet - Alterego Design Stijl van de voet - Alterego Design

Ten slotte moet u de stijl van de tafelvoet bepalen. Zwart is eleganter, wit meer vintage en verchroomd moderner.Combinaties die werken!

Zoals hierboven gezegd, raden wij u aan om uw meubelen af te stemmen op uw interieur. Maar de vele verschillende voeten en bladen maken er uw keuze natuurlijk niet gemakkelijker op. Bovendien werken bepaalde combinaties beter dan andere. Hieronder vindt u een aantal geslaagde combinaties!


Alleen voor binnenshuis grbruik

NERO tafelvoet en SPANO tafelblad - Tafel Alterego PLATO tafelvoet en RINGO tafelblad - Tafel Alterego PIKET tafelvoet en BRUT tafelblad - Tafel Alterego BLAK tafelvoet en SPANO tafelblad - Tafel Alterego BIANKO tafelvoet en RINGO tafelblad - Tafel Alterego KARO tafelvoet en GRILLO tafelblad - Tafel Alterego KARO tafelvoet en TOGO tafelblad - Tafel Alterego NERO tafelvoet en NATO tafelblad - Tafel Alterego

Binnen en buiten gebruik

PRATIK tafelvoet en BARCA tafelblad - Tafel Alterego CHIKO tafelvoet en STRIPES tafelblad - Tafel Alterego NERO tafelvoet en EXOTIK tafelblad - Tafel Alterego TARGET tafelvoet en PLANO tafelblad - Tafel Alterego CHIKO tafelvoet en EXOTIK tafelblad - Tafel Alterego DIMO tafelvoet en PLANO tafelblad - Tafel Alterego PRATIK tafelvoet en BARCA tafelblad - Tafel Alterego TARGET tafelvoet en BARCOD tafelblad - Tafel Alterego

EN MEER ...

Tafelvoet en tafelblad - Alterego Design4) Producten voor particulieren

Niet alle producten zijn gelijk. Er zijn altijd onderlinge verschillen. Dat was altijd al zo, op alle gebieden! En bij Alterego is dat niet anders.

PRATIK tafelvoet - Alterego Design FLEXO BASE tafelvoet - Alterego Design PIKET tafelvoet - Alterego Design

Tafelvoet PRATIK: Deze voet is samengesteld uit een kantelbaar bevestigingskruis en een structuur voor eenvoudige opslag!

Tafelvoet FLEXO BASE: Deze voet is alleen geschikt voor een groot blad en voorzien van 4 wieltjes met remmen! Hij heeft ook een opklapbaar bevestigingssysteem om hem gemakkelijk te kunnen opbergen.

Tafelvoet PIKET: Deze tafelvoet met een smalle basis moet op de vloer worden bevestigd! Maar hij is nog beter geschikt om een blad te ondersteunen dat tegen een muur is geplaatst.
Professional of particulier, u hebt momenteel
alle troeven in handen om de tafels samen te stellen
die in uw interieur passen!
Alterego helpt u om uw tafel samen te stellen

Op de site van Alterego Design vindt u alle tafelvoeten en tafelbladen! Het Alterego-team staat tot uw beschikking voor meer informatie. We beantwoorden al uw vragen of maken SNEL EN GRATIS een prijsofferte in de winkel. U kunt ook per telefoon of e-mail contact met ons opnemen of via uw favoriete sociale netwerken: Facebook, Twitter et Google +
Delen :


EN NU AAN U DE KEUZE !

Kies uw tafelvoet

Verfijn uw tafelonderstel zoekopdracht

Kies uw tafelblad

Verfijn uw tafelbladen zoekopdracht

Kleuren van uw tafelvoet

Wit tafelvoet - Alterego Grijs tafelvoet - Alterego Zwart tafelvoet - Alterego Doorzichtig tafelvoet - Alterego

Kleuren van uw tafelblad

Beige tafelblad - Alterego Wit tafelblad - Alterego Bruin tafelblad - Alterego Grijs tafelblad - Alterego Veelkleurig tafelblad - Alterego Zwart tafelblad - Alterego

Woordenlijst

Sommige termen lijken u onbegrijpelijk ?

Aarzel niet om u in onze woordenlijst van designmeubelen te begeven ,u vind er alle woorden en technische termen die onze producten beschrijven !

Al Alterego Design koopwijzers