Back to School - Alterego bureaumeubilair

Alterego Design verwent ouders, maar dit keer zal dit zeker ook de kleine en de grotere kinderen bevallen! Bij het begin van het nieuwe schooljaar kunt u genieten van een korting van 10% op een selectie bureaus en bureaustoelen. En ja ... De korting geldt voor iedereen!
-10% op een selectie bureaus en bureaustoelen!

Terug naar school ... Rust uw bureau uit!


Eindelijk gaan groot en klein terug naar school voor een nieuw jaar vol huiswerken, taken en toetsen die thuis moeten worden voorbereid. Alterego Design denkt aan de ouders en helpt hen bij deze nieuwe uitdagingen. We nodigen u uit om onze sectie Back to School te ontdekken! Geniet van 10% korting op een selectie producten gewijd aan het begin van het nieuwe schooljaar!


10% korting van 01/09/2014 tot 15/09/2014!


We beschikken over een verschillende modellen bureaus en bureaustoelen! Weet u niet wat te kiezen of welke combinatie het beste is? Wij zijn er om u te helpen! Alterego onthult u een aantal veel gevraagde combinaties van klanten. Wilt u nog meer zien? Bezoek dan een van onze showrooms!


Terug naar school - ALASKA bureau en OSLO bureaustoel Terug naar school - GAMA bureau en EVO bureaustoel Terug naar school - JOB bureau en ERGO bureaustoel

Nu moet u alleen nog kiezen!
Delen :