Loft / Altergo Design

Alterego@Home: Zij hebben gekozen voor Alterego en willen dat graag met ons delen. Wij gunnen u een kijkje bij onze klanten thuis en zij openen graag hun deuren om ons hun creativiteit en verbeelding te laten zien. Deze week hebben wij de loft van Ludo ontdekt, een zeer grote en moderne ruimte met veel verrassingen!

De loft

Dit enorm grote moderne interieur is onweerstaanbaar... De verschillende ruimten worden niet gescheiden door wanden. Dankzij de rechthoekige woning zonder centrale muren kan men zich makkelijk van de ene naar de andere plek begeven. De breedte van deze woning is echt een voordeel en maakt dat men zich niet opgesloten voelt! Op de begane grond bevinden zich de eetkamer, de keuken en de woonkamer. Wat opvallend is, is de trap in het midden die leidt naar de privékamers boven.

Interieur 01 - ALTEREGO

Onder de trap is een heerlijk plekje ingericht om te genieten bij de haard. Ludo heeft gekozen voor de bolvormige stoel ATMO. Deze zeer moderne en originele stoel is met de lounge-achtige uitstraling zeer verlijdelijk. Dankzij de zitschaal van ABS (zeer stevig polymeer) en de zitting van kwaliteitsimitatieleer, staat deze stoel fantastisc in uw interieur ! Bovendien heeft de stoel ATMO kleine afstelbare poten voor ongelijkmatige vloeren.

Een zeer moderne keuken en eetkamer

De basiskleuren in huis zijn zwart en wit. Ludo heeft oranje accenten toegevoegd om de keuken te accentueren en dat staat geweldig! ! Om de juiste kruk te kiezen, heeft hij zich de vraag gesteld hoe hij comfort en design met elkaar kon combineren. Hij vond het antwoord in de barkruk NEMO van grijs gerookt plexiglas. Voorzien van een rugleuning van 30 cm voor een aangename ondersteuning van de rug en een afstelbare hoogte, heeft deze barkruk hem letterlijk verleid.

Interieur 02 - ALTEREGO

Droomt u ervan om iets in huis te hebben wat uw vrienden jaloers maakt? Hem is het gelukt! Ludo heeft een echte drankautomaat in de hoek staan. Is deze enkel als decoratie neergezet of wordt hij echt gebruikt als koelkast? Alleen hij weet het antwoord...

Interieur 03 - ALTEREGO

Voor grote familieaangelegenheden of voor de kleinere, dagelijkse afspraakjes met vrienden is een grote tafel onmisbaar. Maar wie ‘tafel’ zegt, zegt ‘stoel’. Ludo heeft de juiste keuze gemaakt door te kiezen voor de SPACE. Daarmee worden comfort en elegantie bijeengebracht. Dankzij de aerodynamische rondingen krijgt deze stoel een absoluut ruimtelijke uitstraling!

Interieur 04 - ALTEREGO

Een eigentijdse woonkamer

De woonkamer is één van onze lievelingsplekken na een lange en drukke dag. Maar qua inrichting hoeven we ons niet te beperken tot een bank. Ludo geeft een mooi voorbeeld door links twee bolvormige loungestoelen neer te zetten. De SPHERA is voorzien van een zitschaal van ABS en een zitting van imitatieleer. Hierdoor past deze stoel in alle typen interieur.

Interieur 05 - ALTEREGO

De tijdloze booglamp is een echt pareltje qua design, getuige het feit dat deze al verschillende decennia zeer populair is. Deze lamp is heel handig in de woonkamer om de eet- of salontafel te verlichten. De BIG BLOW XL staat absoluut schitterend in deze eigentijdse woonkamer!

Deel uw interieur

Doe net als Ludo en deel uw interieur met ons ! Stuur ons uw mooiste foto’s, in ruil ontvangt u van ons een tegoedbon van 20€ . Tot gauw voor een nieuw bezoekje aan onze klanten!

► Vul het online formulier in !

Logo

Partager :