Hoera, Het is Moederdag !

Deze tweede zondag van mei, de 12de dus, vieren wij onze mama. Het is een speciale dag. Een dag waarop alles mogelijk is. Het is de perfecte gelegenheid om haar iets te vertellen, maar dan niet zomaar wat. Een echte bericht van liefde en dankbaarheid want wat zouden wij zonder haar zijn?

Deze gelegenheid krijgen wij tenminste een keer per jaar en dit is een mooie kans om het haar te zeggen. Zij verdient de mooiste woorden ter wereld, alhoewel wij bij Alterego niks mooier hebben dan haar, bieden wij originele en betaalbare geschenken voor iedereen.

Als u iets leuks zoekt dat even anders is dan gewoon, dan is dit The Place To Be !

De showrooms van Alterego vloeien van decoratieproducten van alle soorten. Eigentijdse schilderij, klassieke lantaarns en kandelaars, standbeelden soms met een ongewone look of nog verschillende muur- en tafelverzieringen zoals mandjes, fruitschalen, klokken of designspiegels... en nog veel meer! Sommige artikelen zijn ook alleen maar in de showrooms te verkrijgen zoals geparfumeerde kaarsen, geurverspreiders, kussens, boeken over de architectuur en de nieuwe design trends, fotolijsten en een aantal dingen dat onze moeder zeker leuk vindt.

Als u geen tijd hebt om naar het ideale cadeau te zoeken, geen paniek, Alterego verzoekt u om de 3 volgende categorieën te raadplegen:

Design geschenken tot 49€
Design geschenken tot 99€
Design geschenken tot 199€