Moederdag - Alterego Design

Laten we eerlijk zijn! Ongeacht uw leeftijd en ondanks alle meningsverschillen die we met hen hebben gehad, wat zouden we doen zonder onze ouders? Zondag 11 mei is de gelegenheid om uw moeder hiervoor dubbel en dik te belonen. Alterego Design bulkt van de decoratieobjecten die haar een plezier zullen doen.

Design vazen - Alterego Design

Houd het simpel: een design vaas!

Bij Alterego vindt u de mooiste, ambachtelijk vervaardigde design vazen uit aluminium! Geef er haar een boeketje bloemen bij en uw moeder zal vast en zeker in de wolken zijn!Of wat dacht u van een juwelenhouder?

Vindt u het jammer dat u niet over de middelen beschikt om haar een ruwe diamant te schenken? Dat is niet erg! Uw moeder heeft waarschijnlijk al meermaals herhaald dat u haar ruwe diamant bent. Maar u kunt in het thema blijven en haar een JALOKI juwelenhouder cadeau doen. Daar zal ze ongetwijfeld even blij mee zijn!

JALOKI juwelenhouder - Alterego Design


Design fruitmanden - Alterego Design

Een fruitmand... mooi, mooi, mooi!

Een tafelstuk! Een decoratieobject dat alle moeders kunnen gebruiken. Alterego Design heeft een ruime keuze aan fruitmanden, de ene nog mooier dan de andere.Durf origineel te zijn!

Alterego heeft een groot aantal beelden van verschillende afmetingen! Koop haar voor Moederdag het kleine beeldje REPO dat een discrete, design toets in het interieur brengt. Of ga voor het beeld WISE. Dit indrukwekkende beeld zal design-liefhebbers fascineren!

Design standbeeld - Alterego Design


En nog veel meer...

Bent u nog steeds niet overtuigd? Alterego Design heeft nog veel meer originele geschenkideeën die uw moeder zullen bevallen! Breng een bezoek aan een van onze 3 showrooms om ze te ontdekken of surf naar onze website. U zult niet ontgoocheld zijn!


Alterego Design geschenkideeën


Gelukkig moederdag!
Delen :