De XLINE collectie - Kantoormeubilair

Er zijn weer een paar nieuwigheden bij Alterego Design: de XLINE collectie komt eraan, een nieuwe categorie kantoormeubelen en -accessoires. Dit assortiment is ontworpen voor het inrichten van directiebureaus en Open Spaces, en is dus meer geschikt voor professionele sectoren. Zelfstandigen of bedrijfsleiders, dit assortiment is iets voor u.

Voorstelling van het XLINE-assortiment

De XLINE-collectie bestaat momenteel uit 3 DALI opbergmeubelen en 8 XLINE design bureaus! Er is één enkel model dat verkrijgbaar is in verschillende originele bureaus: een hoekbureau of een recht bureau, in het wit of zwart en met een blad van glas of hout! Meubelen die hoogwaardige materialen combineren met een strak design. Bovendien gaat het om meubelen die vooral functioneel zijn om aan specifieke behoeften te voldoen en een grote en aangename werkplek bieden.


De XLINE-collectie zal binnenkort worden aangevuld met andere accessoires om de werkomgeving te optimaliseren.

DALI opbergmeubelen - Alterego

Bureaus en accessoires voor pro's

Bent u een zelfstandige of bedrijfsleider en moet u uw kantoren inrichten? De XLINE- meubelcollectie heeft alles wat u nodig hebt! Alterego Design stelt u dit assortiment bureaus en accessoires voor, dat is bestemd voor professionals. Dit assortiment meubelen voldoet aan de eisen van bedrijfskantoren en is uitermate geschikt om een directiebureau of een Open Space in te richten.

XLINE design bureaus - Alterego

Bestel deze bureaumeubelen vooruit

Het XLINE-assortiment is binnen 2 weken leverbaar uit voorraad en kan vooruit worden besteld! Kent u deze formule nog niet? Bestel dan vanaf nu en tot de vooruitbestelperiode is afgelopen uw bureau of opbergmeubel uit de XLINE-collectie en geniet van een korting van 10%. Een unieke kans!

Abonnez-vous à la page Facebook Alterego !

Mis niets van het Alterego-nieuws en volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/alterego.design

Delen :