Een nieuwe meubelwinkel te Gent - Alterego Design

Het is nu officieel: Alterego Design stelt u zijn nieuwe showroom voor! In de loop van de maand december opent een gloednieuwe meubelwinkel de deuren in de omgeving van Gent. Een tentoonstellingsruimte om inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. We gunnen u een blik achter de schermen en informeren u over alles wat u moet weten over de opening van wat binnenkort onze grootste showroom zal zijn!

De 4de showroom van Alterego Design

U kende al de showrooms van Luik, Brussel en West-Parijs. Wel nu is het officieel: Alterego Design opent zijn 4e meubelwinkel te Gent!


We hebben een plek uitgekozen die een uitstekende service en een onvergetelijke klantervaring zal garanderen. De nieuwe showroom zal gevestigd zijn te Lochristi, langs de N70, een van de drukste winkelstraten van de stad, op slechts 15 minuten van het centrum van Gent. Met een tentoonstellingsruimte van meer dan 650m² zal dit bovendien de grootste van alle Alterego-winkels zijn. Er is ook een privéparking bij voor de klanten en de winkel is heel gemakkelijk bereikbaar.


Devanture du nouveau showroom Alterego Design

De grootste Alterego Design-winkel

Zoals gezegd zal deze winkel over meer dan 700m² ruimte beschikken gewijd aan design meubilair tegen betaalbare prijzen! In deze ruimte kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen interieur met decors die volledig met Alterego-meubelen zijn ingericht. De showroom zal ook beschikken over een speciale ruimte voor kantoormeubilair voor professionals.


Opening van onze nieuwe meubelwinkel

Er is nog geen precieze datum voor de opening. We kunnen u wel bevestigen dat de winkel zal open gaan in de loop van de maand december 2015, dus heel binnenkort. Abonneer u op de Alterego Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het nieuws over de opening van de showroom. Verwacht u alvast aan een paar verrassingen!

Alterego-showroom te Gent - foto 1 Alterego-showroom te Gent - foto 2 Alterego-showroom te Gent - foto 3

Wegbeschrijving naar de showroom van Gent

ADRES:

Dorp-West, 136

9080 Lochristi

België

Op de N70, naast Exellent Electro en op 15 minuten van het centrum van Gent.

Delen :