September is het begin van het nieuwe schooljaar voor de jongeren, en zelfs al is het voor u lang geleden dat u in de schoolbanken zat, is dit een goed moment om schoon schip te maken op uw werkplek. Alterego biedt u allerlei handige zaken om in alle rust te kunnen werken.

Een bureau voor uw kinderen

De ene is er blij mee, de andere neemt maar met moeite afscheid, maar het is onontkoombaar : de vakantie is bijna afgelopen ! Onze lieve zoetjes gaan binnenkort weer naar de schoolbanken, dus is het hoog tijd om aan de schoolspullen te denken. Vanaf 7/8 jaar worden ze al aardig zelfstandig en willen ze alles zelf doen. Dan is het handig als ze een bureau hebben om hun huiswerk aan te kunnen doen! Wij hebben vaak de neiging om ze een kindertafel te geven, maar dat worden ze helaas al gauw zat. Kies voor een werkruimte die u in de loop der jaren kunt aanpassen aan hun hoogste aspiraties !

bureau - Alterego

Ga voor modern

Een overzichtelijke inrichting van het bureau is heel belangrijk als u een productieve werkomgeving wilt creëren. Vergeet die oude bureaus van massief eiken en de leren stoelen. Maak plaats voor het lichte, moderne en functionele bureau! Alterego Design heeft een grote serie bureaus in Scandinavische, trendy of zelfs industriële stijl. Hout, glas of metaal; u vindt precies waar u behoefte aan heeft!

bureau - Alterego

Een bureaustoel moet lekker zitten, dat is belangrijk om goed te kunnen werken ! Maar een design bureaustoel is al even belangrijk. Wij hebben een ruime keuze aan bureaustoelen, aangepast aan incidenteel of intensief gebruik. Natuurlijk hoeft u niet persé het stereotype te volgen, houd het simpel en kies voor een rechte stoel. Die zit ook lekker en heeft de rondingen die u nodig heeft.

De optimale zithouding

We letten er niet altijd op als we aan ons bureau zitten, maar uiteindelijk betaalt onze rug de prijs, of zelfs onze ogen ! Stel uw bureaustoel zodanig af dat hij goed recht is, om uw rug te sparen en ga op +- 60 cm van uw scherm zitten. En denk eraan om uw voeten op de grond te houden!

Schema - Alterego

Vernieuwen van uw professionele materiaal

Alterego heeft een serie bureaumeubilair die speciaal is ontwikkeld voor professioneel gebruik. Onze meubels voor bedrijven zijn design en betaalbaar, en hebben hun weg al gevonden naar meerdere bedrijven in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. De serie X-LINE biedt een palet aan meubels en accessoires die voldoen aan de specifieke eisen van directiekantoren en gedeelde werkruimtes. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen bureaus van XLINE : rechte bureaus of in een hoek, zwart of wit, en met houten of glazen werkblad. Alles voor een design werkruimte die heel betaalbaar is!

 pro - Alterego

Partager :