Kunt u maar moeilijk de juiste stoel vinden die precies past in uw interieur? Alterego Design biedt u de elementen waarmee u zelf de stoel van uw dromen kunt samenstellen. Dankzij de verschillende kleuren zittingen en verschillende soorten poten heeft u alle mogelijkheden!

Stap 1 : kies uw zitting

1. De zitting van plastic :

Deze zitting heeft een bijzonder originele vorm en een mooi design ontwerp. Hij heeft nog meer voordelen, zoals de ruime zitting van 53 cm en een diepte van 45 cm, waardoor hij zeer comfortabel zit. Bovendien is de zitting van ‘polypropyleen’, dus heel stevig en sterk.

 U kunt kiezen uit drie basic kleuren die nooit vervelen : zwart, grijs en wit. Maar durf ook te variëren met onze 2 nieuwste kleuren die zijn toegevoegd aan ons assortiment : Serenity blauw en Quartz roze.

2. De gestoffeerde zitting:

Met dezelfde kenmerken als die van plastic, biedt ook deze zitting maximaal zitcomfort met ook nog eens een extra vulling van 1 cm op de armleuningen. De antracietgrijze kleur past in elke omgeving.

chaise assise - Alterego

Stap 2 : kies het ideale onderstel

1. Industriële stijl :

Het metalen armatuur waaruit de poten bestaan, voegt een bijzonder trendy design toe aan het geheel van deze toch al moderne stoel. Beschikbaar in zwart, wit en ook chroom, dus deze stoel zal ongetwijfeld ook uw interieur verfraaien.

2. Trendy stijl :

Een verchroomd onderstel in al zijn eenvoud maakt van deze trendy stoel een sieraad in uw eetkamer.

3. Scandinavische stijl :

Als u een liefhebber bent van de Scandinavische stijl, dan kiest u voor deze poten van beukenhout. Zij zullen gegarandeerd in uw interieur passen.

4. Chill stijl :

Wilt u een beetje originaliteit en finesse aanbrengen in uw interieur ? Dankzij de schommelvorm kunt u heerlijk ontspannen. De functionaliteit en het design van deze rocking chair passen goed bij de open haard, in een leeshoek, en waarom ook niet in de kinderkamer !

pieds - Alterego

Stap 3 : bestel uw stoel

Hebt u uw keuze gemaakt, zoek dan uw stoel op onze site en bestel meteen! De aantrekkelijke prijs en het comfort zijn 2 voordelen die van deze stoel de nummer 1 maken voor uw keuken. De montage is heel eenvoudig, en als u een tweede stoel koopt in een verschillende stijl en kleur, kunt u de zittingen altijd onderling verwisselen. De keus is aan u!

Produits - Alterego

Partager :