U hebt het waarschijnlijk al gemerkt. Alterego heeft een nieuwe website sinds 11 september 2012

Wat houdt dat in voor u?

- Meer producten: We hebben meer dan 130 nieuwigheden toegevoegd op de nieuwe site. Waarvan: decoratieve accessoires (muurdecoratie, tapijten, klokken, vazen, kandelaars, fotokaders, beeldjes, enz.), nieuwe tafels, stoelen, zitzakken, bureaus en zitbanken.

- Meer functies: u hebt nu de mogelijkheid om een account te maken, om uw bestellingen op te volgen, u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, uw adressen beheren, het maken van een verlanglijstje, enz. De nieuwe site maakt het mogelijk om uw verzendkosten te simuleren vanaf uw winkelwagen. De rest van de nieuwe functies, laten we u verder zelf ontdekken in uw navigatie. De volledige lijst zou te lang zijn om weergegeven te worden in dit artikel.

- Eenvoudiger: Alles werd opnieuw ontworpen om uw navigatie te verbeteren: Een reorganisatie van onze categorieën, toevoeging van nieuwe inspiratieruimten naargelang de kamer of per selectie, grotere foto's met zoomoptie, een snelle aankooptunnel, enz…

- Meer acties: Elke maand worden er 18 producten geselecteerd door het team waarop -5 tot -10% korting wordt aangeboden. Deze nieuwe categorie heet "Promoties van de maand". Wij houden zeker onze Flash aanbiedingen die een groeiend succes kennen: 4 producten per week met kortingen van -10 tot -30%! Aarzel niet om u in te schrijven aan onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over deze maandelijkse acties.

De nieuwe website geeft ook de mogelijkheid om de weergaven per geografisch gebied op te slaan.

Concreet betekent dit dat elk van hen geassocieerd wordt met een domeinnaam:

www.alterego-design.fr -> Frankrijk
www.alterego-design.nl -> Nederland
www.alterego-design.com -> Franstalig België
www.alterego-design.be -> Nederlandstalig België


Dit stelt ons in staat om u levering- en betalingsmethode per land aan te kunnen bieden. Het is nu dus noodzakelijk om uw land te kiezen in het dropdown menu in de rechterbovenhoek van de site.


Het hele team wenst u een prettige navigatie op de nieuwe site!