Solden 2017 Alterego Design

De maand van de uitverkoop gaat altijd ongelofelijk snel voorbij en voordat we het doorhebben bieden wij niet te missen acties aan. Bij Alterego Design verkopen wij nu alles van ons assortiment meubilair, decoratie en banken met 10% korting. Het is dus nu het moment om een pareltje aan te schaffen voor uw huis.

Onze nieuwe banken

Zelfs hier maken we geen uitzondering: ook op onze nieuwste producten krijgt u 10% korting. Recent hebben wij onze collectie van zeer moderne en comfortabele banken uitgebreid. Met elk een verschillende stijl passen deze drie eigentijds banken perfect in uw woonkamer. De bank JUSTIN en de bank LUCA zijn beschikbaar in drie kleuren (grijs, donkergrijs en beige). Tevens zijn ze ook beschikbaar in L-Shape (met méridienne links of rechts) en in mini-vorm (1 zitplaats). Zoekt u een rechte 3-zitsbank die het verschil maakt in uw woonkamer? Dan is de bank AUGUSTIN iets voor u! In uw appartement of kleine woonkamer staat deze bank van licht- of donkergrijze stof geweldig.

banken - solden

Maak uw tuin gereed

Heeft u nog geen tijd gehad om uw tuin gereed te maken? Geen zorgen: het is nog niet te laat. Alterego heeft vele moderne en kleurrijke meubels in de aanbieding: tuinstoelen en –tafels, krukken… Maar ook originelere stukken, zoals onze grote hangmat met houten onderstel om heerlijk in de tuin te zonnebaden uit het zicht van glurende buren. De parasol PLAYA beschermt u daarentegen als u snel verbrandt, Ontdek onze collectie tuinmeubilair!

tuinmeubilair - solden

Onze bestsellers met -10%

U hebt al langere tijd een product van Alterego op het oog, maar u hebt de sprong nog niet gewaagd? Dan komt de uitverkoop op het juiste moment, want op al onze producten krijgt u nu 10% korting.. Richt uw eetkamer in met de zeer moderne, transparante design stoel ELIZA of met de Scandinavische stoel GOUJA die voor een natuurlijke stijl zorgt. U vindt ongetwijfeld de stoel die perfect bij uw inrichting pas of die voor hét design zorgt dat u graag thuis wilt zien. Laat u verleiden door een collectie stoelen met een eenvoudig maar elegant ontwerp, zonder… uw portemonnee te plunderen!

Mood - solden

► Geniet van de solden !

Partager :