Opbergkubus - Alterego Design

Opbergkubussen zijn vandaag de dag een uitstekend alternatief voor traditionele wandrekken en boekenkasten! Ze zijn stapelbaar, naar believen moduleerbaar, buitengewoon functioneel... Alterego Design geeft u een overzicht van de vele voordelen van opbergkubussen.

Een volledig aanpasbaar wandrek

Om te beginnen betreft het een heel eenvoudig element: een kubus met een gat in het midden. Het is op het eerste gezicht een banaal object, maar het beantwoordt aan al uw behoeften op het vlak van opbergmogelijkheden! Aanvankelijk werden opbergkubussen vooral gebruikt om boeken te rangschikken, maar al snel werden ze met een klein beetje verbeelding functioneel dankzij 2 eigenschappen: ze zijn stapelbaar en moduleerbaar!

Bij de keuze van een wandrek voor uw interieur zijn 2 zaken van belang: allereerst moet het u bevallen, dat spreekt vanzelf, maar het moet vooral ook de juiste afmetingen hebben. Dat is de voornaamste troef van opbergkubussen. Voeg er verschillende samen en creëer een volledig wandrek op maat. Een wandrek met als enige beperking uw verbeelding en uw interieur. Eén of meerdere kolommen, in verschillende kleuren, met verschillende hoogtes... En wanneer het niet meer past? Dan demonteert u het en begint u gewoon opnieuw!

Opbergkubussen in uw interieur

Kies voor hedendaagse opbergkubussen om een beetje design in uw interieur te brengen. Het zijn eenvoudige elementen die zich probleemloos aan de stijl van uw interieur aanpassen. Beperk u bovendien niet tot het plaatsen van een wandrek tegen de muur. Wees origineel en stapel een aantal kubussen op in het midden van een kamer, als scheidingsmeubel bijvoorbeeld. Iets wat we tegenwoordig steeds vaker zien. Aarzel ook niet om te spelen met de diepte, de hoogte en de stand van de kubussen voor nog meer extravagantie!

De keuze opbergkubussen van Alterego!

Alterego stelt u 3 modellen voor met eenvoudige vormen en kleuren. De opbergkubus KUBIC is waarschijnlijk de meest tot de verbeelding sprekende kubus van het assortiment. Het model UNO is het grootste model en heeft een rechthoekige vorm. Ten slotte de stapelbare kubussen MULTY. Deze kubussen zien er met hun metalen structuur iets anders uit. Bovendien hebben ze een meer vintage look. Alle opbergkubussen van Alterego zijn uitsluitend verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en wit.

Delen :