De prestige partners van Alterego Design

Alterego, begonnen uit het niets met een paar verkopen op eBay, telt vandaag een aantal prestigieuze partners onder zijn klanten! Grote, bekende namen als de Brigitte Bardot Stichting en France Télévision zijn al bij dit kleine bedrijfje, dat slechts enkele jaren geleden in België werd opgericht, een aantal design meubelen made in Alterego komen uitkiezen!

De Brigitte Bardot Stichting

De Brigitte Bardot Stichting heeft 3 opvangcentra in de buurt van onze winkel te Coignières, en is bij Alterego Design meubelen komen kopen om een echt paradijsje in te richten voor de dieren die er worden opgevangen. Een onvermoed nut voor onze tuinmeubelen!

Brigitte Bardot Stichting - Photo 1 Brigitte Bardot Stichting - Photo 2 Brigitte Bardot Stichting - Photo 3

Het Brussels Summer Festival

Het BSF is een van de grootste festivals van Brussel, met tijdens de zomer 10 dagen boordevol muziek in alle genres op 4 verschillende podia verspreid in het hart van de Europese hoofdstad. In 2015 hebben de organisatoren beslist om met Alterego Design een deel van hun VIP-zone in te richten.

Brussels Summer Festival - Photo 1 Brussels Summer Festival - Photo 2 Brussels Summer Festival - Photo 3

De RTBF

Als klein bedrijfje uit België is Alterego Design erin geslaagd om een van de grootste nationale zenders te overtuigen. De "Radio Télévision Belge Francophone" komt regelmatig inkopen doen bij Alterego voor diverse tv-uitzendingen.

RTBF naar Alterego Design - Photo 1 RTBF naar Alterego Design - Photo 2 RTBF naar Alterego Design - Photo 3

De Franse televisie

In het kader van reportages en uitzendingen gewijd aan design meubelen, zijn verschillende Franse zenders in Alterego Design geïnteresseerd. Onder hen France Télévision en D8.

Comment ça va bien et Alterego - Photo 1 D8 chez Alterego Design - Photo 2

Delen :