Voor etentjes met familie of vrienden is het hebben van een uitnodigende, ruime en gezellige eetkamer essentieel. Alterego biedt u niet alleen een breed assortiment aan design stoelen en tafels, maar ook aan andere spullen ter inrichting, zoals tapijten en hanglampen.

Het perfecte recept

Stelt u zich eens uw gezelschap voor tijdens spontane etentjes in uw moderne en functionele eetkamer.

- De eettafel:

De tafel in de eetkamer is een centraal meubelstuk in uw woning! Bij het kiezen van de juiste eettafel dient u rekening te houden met de beschikbare ruimte en het aantal personen dat u wilt kunnen verwelkomen.

Elementair : Indien u niet zo’n fan van grote gezelschappen bent en u het liever klein houdt, is een tafel voor 4 tot 6 personen perfect voor u! Alterego heeft meerdere stijlen aan design tafels : Scandinavisch, eigentijds en industrieel.

table 01 alterego

Uitschuifbaar : :Indien u regelmatig ‘s avonds vrienden uitnodigt, maar vooral etentjes met familie houdt, dan is een uitschuifbare tafel, een prima keuze. Zo kunnen er 8 personen rondom zitten. De tafel uitschuiven, kost u geen enkele moeite en zo bent u er zeker van dat iedereen een plaatsje heeft!

table 02alterego

Rond : Het voordeel van een ronde tafel is dat uw etentjes nog intiemer worden en niemand zich buitengesloten voelt. Wij bieden u geweldige ronde tafels van glas en andere materialen.

table 02alterego

- De eetkamerstoelen :

Kies de stoelen die het beste bij uw tafel en uw eetkamer passen. Indien u van verschillende dingen houdt, laat dan uw verbeelding en creativiteit spreken, en meng kleuren en stijlen met elkaar. Sommige klanten van ons hebben letterlijk 6 verschillende stoelen rond hun tafel staan en dat staat heel goed! Doe uzelf een plezier met de moderne en eigentijds stoelen tegen kleine prijzen van Alterego Design.

Chaise Alterego

- Een tapijt voor uw eetkamer :

Een tapijt? Veel mensen denken er niet aan of zien er het nut niet van in! Maar het is een echt design voorwerp dat uw eetkamer aankleedt en uw tafel en stoelen accentueert. Wij bieden twee soorten tapijt : laagpolig et hoogpolig. U kunt kiezen voor een uni-kleurig tapijt of voor een tapijt met print. Zo zorgt de FROK bijvoorbeeld voor een nonchalante en coole uitstraling van uw interieur, dankzij het materiaal van gerecycled spijkerstof! Dit tapijt bestaat uit verschillende stukken en etiketten spijkerbroek.

Tapis Alterego

- Hangdecoratie en hanglampen voor de eetkamerr :

Een hanglamp boven uw tafel is onmisbaar voor een perfecte verlichting. Wij adviseren u deze niet te laag te hangen, maar op een hoogte tussen 70 en 100 cm te hangen vanaf de tafel. Alterego biedt verschillende stijlen design hanglampen , maar ook retro gloeilampen in verschillende vormen die perfect bij elkaar passen.

Luminaire Alterego

De favorieten: :

Wij smelten voor deze geweldige Scandinavische eetkamer! Met de uitschuifbare tafel ESKIMO waar 8 personen aan kunnen zitten en de Scandinavische stoelen GOUJA en ARTIST die pit aan de kamer geven. De koperkleurige hanglampen CHIPCHIP doen denken aan vogelkooitjes met zeer moderne geometrische grafische elementen. Wat kleiner in deze eetkamer is het functionele design opbergmeubel RACK die de kamer geweldig af maakt, vooral als u van de Scandinavische stijl houdt! Ontdek al onze stijlen en inspiraties.

 Coup de coeur - Alterego

Partager :