Saint-Patrick bij Alterego Design

Op St. Patrick's Day wordt de patroonheilige van Ierland gevierd. Vandaag doet dit feest zijn intrede in onze contreien. Wanneer u op 17 maart de deur uitgaat, zou u wel eens een paar kobolden tegen het lijf kunnen lopen! Wilt u graag inspelen op het thema? Alterego Design helpt u om voor groen te gaan!




Design stoel ENZO - Alterego Design

Design stoel ENZO

De design stoel ENZO is volledig uit kunststof gemaakt. Kunststof is een materiaal dat verschillende voordelen biedt. Het is namelijk zeer licht en gemakkelijk te onderhouden! De stoel ENZO is dus ideaal om kleur te brengen in uw keuken!



Zitzak LAZY MINI - Alterego Design

Zitzak LAZY MINI

De zitzak LAZY MINI is het Zwitsers zakmes onder het comfort. Hij is omgeven door een polyester omhulsel en past zich aan aan uw lichaamsvormen om u binnen een onvergetelijk moment van rust te bezorgen. Buiten zullen uw kinderen hem graag gebruiken bij hun vele escapades in de tuin.



Parasol OMBRA - Alterego Design

Parasol OMBRA

St. Patrick kondigt ook de komst van de lente en dus van het mooie weer aan! Deze zeshoekige parasol is perfect om u te beschermen op de zonnigste dagen. Hij bestaat uit een polyester doek en een centrale houten constructie.



Decoratief beeld DODGE - Alterego Design

Decoratief beeld DODGE

DODGE, een beeld van een hond in polyhars, zal uw interieur opvrolijken. Het doet er niet toe waar u het plaatst, DODGE zal de wacht houden en met zijn opvallende kleuren alle aandacht naar zich toe trekken.



Design schilderij WOOOF - Alterego Design

Design schilderij WOOOF

Wilt u een vleugje gekleurd design in uw interieur brengen? Dit handgemaakte schilderij stelt een acrobatische hond tegen een groene achtergrond voor. WOOOF is een design schilderij dat volledig met de hand is geschilderd.




En u, zult u de kleuren van St. Patrick dragen deze 17 maart?




Delen :