Alterego scandinavische meubelen - Laatste nieuwigheden

Alterego Design vult zijn assortiment producten regelmatig aan met trendy meubelen om uw interieur in te richten. Deze maand richten we ons op een gezellige interieurstijl recht afkomstig uit Scandinavië. Wacht niet langer en ontdek onze laatste nieuwigheden: meubelen in Scandinavische stijl.

Alterego nieuwigheden van de maand september

Voor deze stroom aan nieuwigheden zet Alterego Design in op een interieurtrend die zich steeds verder uitbreidt in Europa, meubelen in Scandinavische stijl! Design meubelen geïnspireerd op het hoge noorden, afkomstig uit landen als Finland en Zweden. Ontdek deze meubelen die worden gekenmerkt door een strakke look, en natuurlijke kleuren en materialen. Stoelen, tafels en krukken die in de eerste plaats comfortabel en functioneel zijn.

Ready for the Scandinavian style!

Sobere meubelen zonder veel blabla. Meubelen in evenwichtige kleuren met houten poten. Eigenschappen die perfect definiëren waar Scandinavisch design voor staat.

We stellen u nog een tweede assortiment producten voor met een design dat meer naar een industriële stijl neigt, een interieursfeer die heel goed past bij Scandinavisch design. Deze meubelen bestaan uit een metalen structuur en hebben een hoog niveau van comfort.

Bestel uw Scandinavische meubelen

Al enkele maanden biedt Alterego u de mogelijkheid om nieuwigheden vooraf te bestellen, ongeveer 4 weken voor de levering ervan in ons magazijn. U geniet daarbij van een korting op de gekochte producten. Onze nieuwe Scandinavische meubelen vormen geen uitzondering op deze regel. Geniet van een korting tot -20% op deze trendy meubelen. Bent u geïnteresseerd? Bestel nu en wacht niet langer!

Aboneer u op de Alterego facebook pagina!

Mis niets van het Alterego-nieuws en volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/alterego.design

Delen :