ZOMERUITVERKOOP 2016 - Alterego Design - 10% op alle!

Vanaf vandaag begint de ZOMERUITVERKOOP! We zijn dus vertrokken voor 6 weken koopjesgekte, want Alterego Design biedt kortingen op zijn volledig design meubelassortiment. De voorwaarden zijn zowel geldig in de winkel als online, van vrijdag 01 tot zondag 31 juli.

ZOMERUITVERKOOP 2016 - Alterego Design

Van vrijdag 01 tot zondag 31 juli vindt de zomeruitverkoop plaats. Dé kans om gedurende 6 weken koopjesgekte te profiteren van -10% op de hele Alterego meubelcollectie. Nieuwigheden, bestsellers, in een van onze meubelwinkels en in onze webwinkel... U bent verplicht om goede zaakjes te doen!

-10% op absoluut alle Alterego meubelen!

Alterego SOLDEN - Meubelwinkel van Brussel Alterego SOLDEN - Meubelwinkel van Gent

Kortingen op de nieuwigheden!

Ongeacht of het bestsellers of de laatste nieuwigheden zijn, bij Alterego Design geniet u van dezelfde voorwaarden tijdens de uitverkoop. Profiteer van 10% korting op de pas geleverde meubelen of de meubelen die in de loop van de maand juli worden verwacht!

Ook een voordeel voor de PRO's!

Tijdens de uitverkoop maken we geen onderscheid tussen particulieren en professionals. Bent u ondernemer en wilt u uw kantoren inrichten? Alterego Design laat ook u genieten van kortingen op alle meubelen. Vraag vlug uw GRATIS OFFERTE.

► De koopjes bekijken

Delen :