Alterego wenst u een Vrolijk Pasen.

Om te beginnen wenst Alterego Design u een Vrolijk Pasen! We gaan van dit beroemde feest gebruik maken om het met u over eieren te hebben. Nee, we gaan geen chocolade-eieren beginnen te verkopen, maar we laten u kennismaken met het beroemdste ei uit onze collectie: de fauteuil COCOON!

De eivormige fauteuils van Alterego Design

Zwart/zwarte eivormige zetel COCOON Zwart/rode eivormige zetel COCOON Wit/zwarte eivormige zetel COCOON Zwart/rode eivormige zetel COCOON Eistoel PILOT uit imitatieleder

Zoals de naam al doet vermoeden, ontleent de fauteuil COCOON zijn naam aan zijn zeer specifieke vorm. Deze eivormige fauteuil is een meesterlijk stukje design! Eenmaal u in deze fauteuil hebt plaats genomen, hebt u niets meer te vrezen. Met zijn eivormige structuur omhult de fauteuil COCOON u helemaal en voelt u zich beschermd als in een cocon!


Deze fauteuil, verkrijgbaar in diverse kleuren, bestaat uit een zitschaal uit glasvezel, een licht maar zeer sterk materiaal. De met stof beklede binnenkant geeft u een gevoel van warmte en versterkt de idee dat u door deze fantastische fauteuil vertroeteld wordt! Bovendien is het zitkussen gewatteerd en 15 cm dik voor een optimaal comfort.


Als kers op de taart, of liever als eiersurprise (het is tenslotte Pasen) hebben we bij Alterego een nog meer design eivormige fauteuil! Deze fauteuil, PILOT genaamd, bestaat uit een zitschaal bekleed met aluminium, waardoor hij op de cockpit van een vliegtuig lijkt! Bovendien is de binnenkant bekleed met imitatieleer voor nog meer comfort!De eivormige fauteuils van Alterego Design

Enkele decoratie-ideeën!

Bent u op zoek naar een bijzondere, comfortabele en design fauteuil? De eivormige fauteuils COCOON zijn voor u gemaakt. Door hun zeer design en vintage look zullen ze niet onopgemerkt blijven in uw interieur. Ze kunnen ook simpelweg dienstdoen als decovoorwerp! Maar laten we duidelijk zijn: het zou dom zijn om niet te genieten van het absolute comfort dat deze fauteuils u bieden. Zo past een COCOON perfect in uw woonkamer, in een lege hoek, om de schijnwerpers te richten op de schoonheid van de fauteuil. Hij is bijvoorbeeld ook zeer populair in een leeshoek.


De eivormige fauteuil PILOT geeft uw interieur dan weer een "industriële" toets. Anders dan de fauteuil COCOON, zorgt hij voor een meer eigentijdse, zelfs futuristische, look! Hij past dus beter in een zeer modern huis of een huis dat de industriële stijl aanhangt.


Zoals u kunt zien passen de eivormige stoelen van Alterego gemakkelijk op die plekjes waar u op zoek gaat naar rust en waar u wilt verwend worden!Bent u klaar om een ei uit te broeden?Delen :